HaberSpor Haberleri

Yönetimin Olimpiyat keyfi: Galatasaray biletlerinden 5 milyon gelir

Beşiktaş

Sezona 4 galibiyetle kayıpsız başlayan ve büyük sükse yapan Beşiktaş’ta yönetim de Olimpiyat Stadı’nın keyfini sürüyor. Beşiktaş Galatasaray derbisi için şu ana kadar 55 bin bilet satıldı. Kalan 6 bin biletin de satılması halinde hem rekor gelecek hem de hasılat 5 milyon TL’yi bulacak.

Radikal gazetesinden Gökhan Karataş’ın haberine göre 76 bin 100 kapasiteli Atatürk Olimpiyat Stadı’nın ev sahipliği yapacağı mücadele için şu ana kadar 55 bin bilet satışı gerçekleştirildi. Sezon başında kombine kart alan yaklaşık 7 bin 500 taraftarla (kombine sahiplerinin bir ek koltuk hakkı var) birlikte Olimpiyat Stadı’na gelecek seyirci sayısı şimdiden 70 bini buldu.

Karşılaşmaya 5 gün daha olduğu göz önüne alındığında, Beşiktaş-Galatasaray derbisinde stadın dolmasına kesin gözüyle bakılıyor. Bu durumda; Süper Lig tarihinde ‘bir maçta en yüksek taraftar sayısına ulaşan takım’ Beşiktaş olacak. Zira 27 Eylül 2003 tarihinde oynanan ve 70 bin 125 seyircinin izlediği Galatasaray-Fenerbahçe derbisine ait unvan artık siyah-beyazlılara geçecek.

Siyah-beyazlılar, taraftarlarının Olimpiyat Stadı’nda yapılan 2 maçta olduğu gibi Galatasaray karşılaşmasına da yoğun ilgi göstermesinin karşılığını maddi anlamda da alıyor.

Öyle ki 55 bin bilet karşılığında kulüp kasasına giren sıcak para 4.5 milyon TL’yi buldu. Kalan 6 bin biletinin de satılması durumunda ise ‘derbi geliri’ 5 milyon TL’nin üzerine çıkacak.

[adrotate banner=”309″]

Dikkati Çekenler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu