HaberSpor HaberleriYıldırım Demirören

Yıldırım Demirören’den müthiş (!) hamle / Balyozu altyapıya indirdi

demiroren golf bp

Yıldırım Demirören’den müthiş (!) hamle / Balyozu altyapıya indirdi. Kulübü 400 milyon lira borçlandıran Yıldırım Demirören ve yönetimi sözde ekonomik önlem paketini açıkladı! Pakette en büyük darbe altyapı ile personele indirildi.

Sabah gazetesinin haberine göre Beşiktaş yönetimi kendi bünyesinde dün bir iç yazışma yayınlayarak bir dizi ekonomik tedbir aldı.

İşte alınan o tedbirlerden satır başları:

-Personel alımı durdurulmuştur, ayrılan personelin yerine başkanın onayı olmadan, idari ve sportif personel dahil, eleman alınmayacaktır.

-Personele verilmiş ve verilecek olan telefonlara ait giderlerin kontrolü açısından -Kartalcell-Avea hatları, kontörlü hatlara dönüştürülecek ve mevcut limitler en az % 50 oranında azaltılarak düzenlenecektir.

-Kadrodışı – sosyal yardım, personel/sporcu ödemeleri – kişi bazında gözden geçirilecek ve kadrolar en az sayıya indirilecektir.

-Tüm birimlerimizde bugünden itibaren ara zam, düzeltme zammı veya ek ödeme gibi isimlerle yapılan uygulamalar durdurulmuştur.

-Personel ile ilgili olarak organizasyon, kutlama ve sponsorluk harcamaları yapılmayacaktır.

-Trafik cezaları, aracın tahsis edildiği kişiler tarafından ödenecektir.

-Kısa vadede acil ve zorunlu olanlar dışında mal ve hizmet alımları durdurulmuştur.

-Futbol şubesi dışındaki ücretli araba kiralamaları iptal edilecek ve yeni kiralama işlemi yapılmayacaktır. Amatör şubelerdeki sporculara ilişkin sözleşmelere dayanan araç kullandırımları, mevcut sponsor araçları ile karşılanacaktır.

-Bireysel sekreterlik uygulaması kaldırılmış olup, mümkün olduğu ölçüde havuz sekreterliği uygulamasına geçilecektir.

-Kırtasiye ve fotokopi giderleri konusunda azami tasarruf sağlanacaktır.

-Futbol altyapı, basket altyapı, voleybol altyapı ve diğer altyapılarda ilgili federasyonların zorunlu kıldığı takımlar dışındaki tüm takımların faaliyetleri iptal edilmiş olup, bu şekilde faaliyet gösteren sporcuların, adreslerine en yakın spor okullarına yönlendirilmesi için gerekli düzenlemeler yapılacaktır.

-Futbol A Takımı’na ilişkin ödemelerde sezon sonuna kadar asgari 4 milyon Euro tasarruf sağlanacaktır.

[adrotate banner=”213″] [adrotate banner=”139″]

Dikkati Çekenler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu