HaberSpor Haberleri

BJK düşmnı msnz Halil Özer?

halil ozerrr613SMS krizinde çuvallayan, “Bn” kısaltmasını “.bn.si” şeklinde yayınlayan Habertürk gazetesinin spor müdürü Halil Özer, saldırısına devam ediyor.

Biliyoruz, başlıktaki kısaltmalar yaratıcı, çarpıcı veya komik değil, ancak modaya uyalım dedik!

Ocak ayında yapılan seçim öncesinde Yıldırım Demirören’in seçimi kaybetmesi için adeta diğer adayın yayın organı gibi çalışan Habertürk gazetesi, objektiflikten uzak tavrını sürdürmekte kararlı gibi görünüyor.

Habertürk Spor Müdürü Halil Özer, “Cvr Kazı ynmsn” başlıklı yazısında Yıldırım Demirören’in, resmi siteden yaptığı açıklamayla küfürlü ifade kullandığını kabul ettiğini iddia ediyor.

Halil Özer’e soruyoruz: Aşağıdaki açıklamanın neresinde itiraf var?

Beşiktaş-Trabzonspor maçından sonra TFF Başkanı Sayın Mahmut Özgener’e gönderdiğim mesajda, “Ben Levent Kızıl olduğu sürece bundan sonra karşındayım, saygılar” şeklindeki cümlem alışılagelmiş SMS mesajı kısaltmaları dahilinde yazılmış, ancak bundan Federasyon Başkanı akla hayale gelmeyecek küfürlü bir söz üretip, kendince aleyhimde bir gündem yaratmıştır.”

Halil Özer, yazısında Mahmut Özgener’in Demirören tarafından ispiyoncu olarak gösterilmesine öyle içerlemiş ki “Mesajı bize Mahmut Özgener veya Levent Kızıl göndermedi” diyerek Kızıl-Özgener ikilisini savunmaya geçiyor.

Peki Halil Özer! Haber nasıl jurnallendi? Diyelim ki haberi Mahmut Özgener’den öğrenmediniz. Peki iki kişi arasında özel kalması gereken SMS, sizin haber kaynağınıza nasıl ulaştı? Mahmut Özgener’in telefonundaki SMS, gazetelere haber jurnalleyen ispiyoncunun eline nasıl geçti? SMS’i size ulaştıran kişiye bunu Mahmut Özgener’den başka birinin servis etmesi mümkün mü?

Yıllarca Galatasaray muhabirliği yapan ve Fenerbahçe taraftarı olan, “Bn” (BEN) kısaltmasını eşcinsel olarak algılayan Halil Özer’in argoya olan merakı, müdürlüğünü yaptığı yazarı Serdar Ali Çelikler’in kullandığı “Lucescunun Gözü Ayrı, başı ayrı oynuyormuş” başlığından da belli olmuyor mu?

“Gözü ayrı başı ayrı oynamak” deyişindeki “Göz”ün halk arasında nasıl kullanıldığını bilmeyen yoktur. Halil Özer’e ve Serdar Ali Çelikler’e “Gözleri ayrı, başları ayrı oynuyor” denilse tepkileri ne olur acaba?

Türkiye’nin ilk ve tek “Değişik” gazetesi olduğunu iddia eden Habertürk ve Spor Müdürü Halil Özer’in Yıldırım Demirören ve buna bağlı olarak “Beşiktaş” düşmanlığı nereye kadar sürecek? Türk medyasında “Beşiktaş düşmanlığı” yapmanın neresinde “Değişiklik”?

Yalnız bir sorumuz da Futbol Federasyonu Başkanı Mahmut Özgener’e!

TFF Asbaşkanı olduğunuz 2008 yılında Futbolistan’ın ortaya çıkardığı karaborsa bilet skandalıyla ilgili olarak soruşturma açıldığını ve sonucunu duyuracağınızı ifade etmiştiniz.

Olayın üzerinden 2 sene geçti Mahmut Bey!

Yıldırım Demirören ile aranızdaki özel SMS’leri gazetelere servis etmek yerine bu karaborsa skandalıyla ilgili olarak açıldığı iddia edilen soruşturmanın detaylarını basınla paylaşsanız nasıl olur?

Konunun detaylarını linkten inceleyebilirsiniz: MAHMUT ÖZGENER’E TEKRAR SORUYORUZ

Konuyla ilgili son mesajımız da gazetemizle ilgili olsun. Beşiktaş Postası, yayına başladığı 2009 Mart’ından bu yana Fulya Projesi ve davası, Şan Ökten Tesisleri, Sivok ve Zapotocny skandalları, BJK A.Ş.’nin iflas durumu başta olmak üzere Yıldırım Demirören’in bir çok yanlış uygulamasını gündeme getirerek muhalif görüntüsüyle dikkat çekti.

Bundan sonra da Yıldırım Demirören’in çelişkili ve yanlış uygulamalarını eleştirmeye devam edeceğiz.

Ancak bu olayda bir linç kampanyasının hedefi olan Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören’in arkasında olduğumuzu hatırlatırız.

Yusuf Akçin / Beşiktaş Postası

[adrotate group=”15″]

Dikkati Çekenler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu