HaberSpor Haberleri

Yıldırım Demirören: Hentbolda şampiyon olduk!

yildirimdemiroren guluyor613

Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören, 2009-10 sezonunda tüm branşlarda çetin mücadeleler verdiklerini, bazılarında başarı olurken, bazı branşlarda alın terlerinin karşılığını alamadıklarını, ancak Beşiktaşlı duruşlarından asla taviz vermediklerini belirtti.

Demirören, kulübün aylık yayın organı Beşiktaş Dergisi’nde yer alan yazısında, siyah-beyazlı sporcuların tüm branşlarla sahaya emeklerini, alın terlerini, “Kartal yüreklerini” koyduklarını ve forma aşkıyla yarıştıklarını belirterek, “Bazı branşlarda kulübümüzü ve camiamızı gururlandıran başarılar elde ettik. Bazı branşlarda da alın terimizin karşılığını tüm kamuoyunun bildiği etkenler nedeniyle alamadık, ancak hangi branşta olursa olsun, Beşiktaşlı duruşumuzdan asla taviz vermedik.

Bizim bundan sonraki sezonlarda da duruşumuz değişmeyecek. Şampiyonluklar için başkalarının hakkını gasp eden bir kulüp olmayacağımız gibi haklarımız için de sonuna kadar masaya yumruğumuzu vuracağız” dedi. Hentbol takımının, Türk hentbolunda tarih yazmaya devam ettiğini ve bu sezon da kulübü başarıyla temsil edecek çifte şampiyonluğa imza attığını dile getiren Demirören, 6 yılda 12 kupayı müzelerine taşıyan hentbol takımına, başarıları ve bu başarıyı alınlarının terleriyle elde ettikleri için teşekkür etti.

Bedensel engelliler şubesinin de kulüp için ayrı bir gurur kaynağı olduğunu, Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı’nın, bu yıl Avrupa ikinciliğini elde ettiğini kaydeden Demirören, “Onların duruşu, engel tanımayan Beşiktaşlı duruşunun bir yansımasıdır” ifadesini kullandı.

[adrotate group=”3″]

Dikkati Çekenler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu