HaberSpor HaberleriYıldırım Demirören

“Yeter Yıldırım Demirören” dedi, Radyo 24 Spor’dan da ayrılmak zorunda kaldı

Bülent Yüksel

Türk spor radyoculuğunda konuşulamayanları konuşan ve bu yüzden birçok radyodan ayrılmak zorunda kalan Bülent Yüksel’in Radyo 24 Spor macerası da kısa sürdü. Bülent Yüksel, ‘Yeter Yıldırım Demirören Yeter’ remixinin yayınlandığı programın ardından Radyo 24 Spor’dan ayrıldığını açıkladı.

Radyo 24 Spor’da son olarak Okan Topaloğlu ile birlikte “Prestij Futbol”u sunan Bülent Yüksel’in son yayını, “Yeter Yıldırım Demirören Yeter” remixini yayınladığı program oldu. Radyodan neden ayrıldığıyla ilgili olarak net bir açıklama yapmayan Bülent Yüksel Twitter hesabında şu ifadeleri takipçileriyle paylaştı;

“Sıradan bir radyocu-dinleyici ilişkisi değil bizimkisi. Bizimkisi bir yol hikayesi. Tüpçü (Yıldırım Demirören) eski radyomu bastığı gün; “susma” diyen babamın gösterdiği yol.. O yoldan döndüğüm gün; kalbim kurusun.

50 günde, 500 günde alabileceğimiz kadar yol aldık #radyo24spor ‘da. Ama yolun sonunun #radyo24spor ‘da gelemeyeceğini anladım ve ayrıldım. Sporda devrim olacaksa biz yapacağız dedim hep. Che Guevara gibi kendi isyan radyomuzu kurmaktan başka yolumuzun olmadığını anladım, bir kez daha. Bu bir veda değil. Sizler arkamda durmaktan vazgeçmezseniz; bir önceki kadar uzun sürmeyecek aranın ardından, son ve en büyük buluşmayla birlikte sporda devrime tanıklık edecek herkes. “hiç birşey yolunda gitmedi; ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi” demek için kısa bir ara. Bu arada siz, sadece babam için dua etmeye devam edin yeter.. Şimdilik hoşçakalın..”

Bu arada radyonun sahibi Yavuz Semerci, katıldığı yayında Bülent Yüksel ile maddi sorunlar nedeniyle yollarını ayırdıklarını iddia etti. Konudan ayrı olarak Federasyon yetkilileriyle de görüştüğünü aktaran Semerci, federasyonun Fatih Terim’e büyük haksızlıklar yaptığını da ileri sürdü.

[adrotate banner=”343″]

Dikkati Çekenler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu