HaberSpor Haberleri

TFF’den milli skandal! / Beşiktaş erteleme istedi

metinnnnnnn keceliii613

Bu akşam oynanacak Gaziantepspor Beşiktaş maçı öncesinde siyah beyazlılarda milli takım şoku yaşanıyor. FIFA talimatlarına göre bugün milli takımda olması gereken 4 futbolcu Gaziantep’te yok, Beşiktaş erteleme istedi. / Beşiktaş Haberleri…

Tomas Sivok, Ricardo Quaresma, Ekrem Dağ ve Filip Holosko ülkelerinin milli takımlarına davet edilmesiyle büyük bir skandal ortaya çıktı. Portekiz, Avusturya, Slovakya ve Çek Cumhuriyeti federasyonları futbolcularının bugün kampta veya idmanda olmalarını istedi. FIFA kuralları gereği eli kolu bağlanan Beşiktaş, TFF’den erteleme istedi. Dün sözlü olarak iletilen talep sözlü olarak reddedilince Beşiktaş bugün resmi başvuruyu yaptı ancak henüz cevap gelmedi.

Gaziantepspor maçı için dün Antep’e giden Beşiktaş’ta Tomas Sivok milli takım daveti nedeniyle İstanbul’da kalmıştı. Ancak Gaziantep’e inildiğinde Teknik Direktör Carlos Carvalhal’in telefonda Portekizce birileriyle kavga ettiği görülünce skandal durum ortaya çıktı.

Milli takım davetlerinin Beşiktaş’a geç bildirildiği öğrenilirken TFF’nin de milli maçları göz önüne almadan oluşturduğu fikstür Beşiktaş’ı yaktı.

Portekiz Futbol Federasyonu’nun müsamaha göstermediği olayda Portekizli Quaresma Gaziantep’ten apar topar İstanbul’a döndü.

Beşiktaş yönetimi bu durumun bilinmesine rağmen Pazartesi gününe maç koyan TFF’ye tepki gösterdi. Beyaz TV’de Ve Gol programına telefonla bağlanan Beşiktaş İkinci Başkanı Metin Keçeli, Quaresma ve Ekrem’in geri döndüğünü, Sivok’u zaten İstanbul’da bıraktıklarını belirterek “Milli futbolcuların tek maç olursa 4 gün, çift maç olursa 5 gün önceden takıma katılması gerekiyormuş. Bu skandal. Bu durumdan gece haberimiz oluyor. Federasyon gereğini yapar” dedi.

[adrotate banner=”189″]

Dikkati Çekenler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu