HaberSpor Haberleri

Tayfur Havutçu: Fikret Orman’dan da Beşiktaşlı duruşu beklerdim

tayfur havutcuBeşiktaş yönetiminin anlaşarak sözleşmesini karşılıklı olarak feshettiği Tayfur Havutçu düzenlediği basın toplantısıyla yeni yönetimi eleştiren açıklamalar yaptı.

Dürüst bir kaptan ve teknik adam olarak 15 yıldır Beşiktaş’a hizmet ettiğini belirten Tayfur Havutçu, “Beşiktaş uğruna ailemden ve kulübümden mahrum kaldığım dönemde camiamın vermiş olduğu destek beni ayakta tuttu. Sportif Direktörlüğe getirildikten sonra teknik direktör işine karıştığıma yönelik hakkımda çıkan haberler için de kulübümün menfaatinden dolayı hep sustum. Hakkımda çıkan ‘teknik adama karışıyor’ haberlerine kulübümün çıkarları için tek kelime ses çıkarmadım. Takımın arka arkaya maçlar kaybettiği bir dönemde yeni başkan Fikret Orman’ın samimiyetine inananarak zor bir görevi kabul ettim. Ancak ne yazık ki 1,5 yıllık sözleşmemin yapıldığı günden itibaren bazı yöneticiler görev başındaki hocayı yok sayarak arayışlara giriştiler. Süper Final maçları oynanırken bazı yöneticilerimizin takıma destek vermeleri yerine zamanlarını basına konuşma hazırlayarak geçirdiklerini görmek benim için hayalkırıklığıydı. Biz kendilerine destek olmaya çalışırken ne yazık ki aynı kişiler daha maçlar oynanırken başka arayışlar içindeydiler” diye konuştu.

Gönderilmedim istifa ettim

Tayfur Havutçu, yönetime olan eleştirilerini sürdürerek “20 Mayıs itibarıyla Beşiktaşlı duruşuna sahip olmadığını düşündüğüm isimlerle çalışmayacağımı bildirdim ve istifamı sundum. Bana Beşiktaş’ın çocuğu diyen taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Ben de her attığım adımda bunlara dikkat ettim. Görevler değişicidir ama Beşiktaş kalıcıdır.  Dün Başkanımız Fikret Orman ile görüştüm. Ben her zaman Beşiktaşlılık duruşuna layık olmaya çalıştım. Beşiktaş’ta görev yapan yöneticilerin de aynı duruşu sergilemelerini isterdim” ifadelerini kullandı.

[adrotate banner=”222″]

Dikkati Çekenler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu