HaberSpor Haberleri

Tayfur Havutçu aklanana kadar Koch

koch besiktass bp

Metris’e çıkarma yapan siyah-beyazlı yönetim, hoca arayışını durdurdu. Beşiktaş şike operasyonunda aklanana kadar takım Roland Koch’a emanet.

Beşiktaş iki günlük iznin ardından dün topbaşı yaparken, takımı yardımcı antrenör Roland Koch çalıştırdı. Gündüz Metris Cezaevi’ne giden Başkan Yardımcısı Erdoğan Toprak, Genel Sekreter Fahrettin Curoğlu ve Futbol Komitesi Üyesi Cengiz Zülfikaroğlu, Tayfur Havutçu ve Serdal Adalı ile bir araya geldi; ikiliye moral verdi. Siyah-beyazlı yöneticiler bu görüşmenin ardından bir durum değerlendirmesi yaptı. Türkiye Kupası’nı dava sonuçlanıncaya kadar iade eden Beşiktaş yönetimi, şike operasyonunda aklanana kadar takımı Roland Koch’a emanet etti. Bu karar Alman hocaya iletildi.

TEKNİK DİREKTÖR ARAYIŞI DURDU
Havutçu ve Adalı’nın suçsuz olduğuna inanan siyahbeyazlı yöneticiler, teknik direktör arayışlarını durdurdu ve Ümraniye’deki futbolculara “Koch takımın başında kalacak” mesajını gönderdi. En kötü senaryoya hazırlıklı olan Beşiktaş yönetimi, Bank Asya 1. Lig ihtimalinde de yola Koch ile devam edecek. (Sabah)

[adrotate banner=”137″] [adrotate banner=”150″] [adrotate banner=”148″]

Beşiktaş, Beşiktaş Haberleri, Roland Koch, Roland Koch Beşiktaş, Tayfur Havutçu, Beşiktaş şike, Beşiktaş şike haberleri, Koch Tayfur Havutçu

Dikkati Çekenler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu