Spor Haberleri

Stamford Bridge’de asla unutulmayacak karelere sahip Demba Ba!

besiktas-golcusune-kavustu-kartal-demba-ba-yi-renklerine-bagladi-besiktas-postasi

Beşiktaş’ın Chelsea’den transfer ettiği Demba BA’yı Belçika’nın Het Laatste Nieuws gazetesi Chelsea muhabiri Kristof Terreur yorumladı.

Milliyet’e konuşan Kristof Terruer;

”Stamford Bridge’de asla unutulmayacak karelere sahip Demba Ba. Bazı kritik golleri her zaman akıllarda kalacak. Liverpool’a Gerrard’ın hatası sonrası Anfield’da attığı gol ve PSG’ye Şampiyonlar Ligi çeyrek finalinde attığı kritik gol.

Ancak insanlar onu esas olarak profesyonelliği ile hatırlayacak. Öyle çok büyük yetenekleri olan bir futbolcu değil ama kritik anlarda kritik golleriyle büyük destek verir. Demba Ba güçlü bir karakterdir. Takım içinde büyük bir liderdir. Örneğin, Chelsea’de Eden Hazard ile kardeş gibiydiler. Ayrıca Demba Ba çok inançlı biridir. Futbolcularda bu kadar inançlı bir yapı göremezsiniz. Ancak Demba çok iyi bir müslümandır.

Hayat tarzıyla, yaşayışıyla ve kişiliği ile harika bir isimdir. Demba Ba her şeyi saatinde yapar. Uykusu, çalışması, özel hayatı ve antrenmanları hep düzgündür. Bana göre bir teknik direktör için Tanrı’nın en büyük hediyesi Demba Ba’dır. Hocasının sözünü dinler, sabırlıdır ve ne isteniyorsa onu yapmaya çalışır. Chelsea’de Mourinho ona “3. tercihimsin” dediği halde hep çalıştı ve en kritik anlarda attığı gollerle profesyonelliğini gösterdi.

Newcastle’da bir kere bile idman kaçırdığını görmedim. Aynı şekilde West Ham ve Chelsea’de de. Şimdi Chelsea’de yaşadığı şanssız dönemi unutturup, tekrar herkese ne kadar üst düzey bir isim olduğunu kanıtlamak isteyecektir. Newcastle United’daki günlerini hatırlatmak isteyecektir Türkiye’de” dedi.

[adrotate banner=”282″]

Dikkati Çekenler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu