HaberSpor Haberleri

Serdar Özkan’dan inciler

serdar ozkann6132 senedir oynadığı futbolla saç baş yolduran Serdar Özkan, Sivasspor maçında yaşanan olayda bir taraftarın henüz yeni sözleşme yapmadığı için kendisine küfrettiğini iddia etti.

Radyospor’da Özgür Sancar’la Haber Özel Programı’nda ilginç açıklamalar yapan genç futbolcu şans bulduğu karşılaşmalarda iyi oynadığını ancak gol atamadığını söyledi.

Özkan, Sivasspor maçında yaşadıklarını şöyle anlattı:

“Bir seyirci bana küfretti, ben de dedim ki üstümde Beşiktaş forması var, bana nasıl küfür ediyorsun.Yanındaki sağduyulu taraftarlar da küfür eden kişiyi susturdular ve olaydan duydukları üzüntüyü dile getirdiler. Sağduyulu davranan taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Sanırım küfreden taraftar, henüz yeni sözleşme imzalamamış olmamdan dolayı küfretmiş. “Sözleşmeyi imzala” dedi, arkasından ağza alınmayacak bir küfür etti. Tepki göstermeme bile kızıyorlar. Bir insana yolda giderken, annesine-babasına küfretseniz o insan tepkisiz kalabilir mi? Gözümün içine baka baka aileme küfretti ve bu kişi benim yaşımda biriydi.”

“İYİ OYNADIM!”

Bu sezon çok az şans bulduğunu ifade eden Serdar Özkan şöyle devam etti: “Oynadığım maçlarda da iyi oynadım. Kötü oynadığımı düşünmüyorum. Tek eksiğim gol atamamaktı. O golleri atsaydım, kimse bana bugün kalkıp bir şey demezdi; diyemezdi. Her şeyden önemlisi çok fazla forma şansı bulamadım. Üç kere bile 11’de başlamadım. 90 dakika oynadığım maç sayısı sadece bir. Eğer gerekli şans verilseydi, son vuruş açısından da sorun yaşamazdım. İnsan oynadıkça özgüven kazanır. Ben 1 hafta oynuyorum, üç hafta beş hafta oynamıyorum. 1., 2., 3. maçlarda oynamıyorum, 4. maçta oynuyorum, ondan sonra bir 5 maç daha oynamıyorum. Bu tabloda bir futbolcu nasıl konsantre olabilir ki ?”

serdar ozkan puroTek isteğinin futbol oynamak olduğunu vurgulayan Serdar Özkan, “Bu konuyu teknik direktörümüz Mustafa Denizli’yle konuşmadım. Hocanın takdiridir deyip geçtim. Kendisiyle bu konuyu yüz yüze konuşmadık; ama bildiğim kadarıyla takımda kalmamı istiyor. Ama ben 23 yaşında bir futbolcuyum. Oynamak istiyorum. Bir maç oynayıp 3 maç oynayamayacaksam bu işin içinden nasıl çıkacağız. Oynamak istiyorum. Bu kadar açık.” şeklinde konuştu.

Türkiye’de genç futbolcuların haksızlığa uğradığını iddia eden Serdar Özkan, “Arda yaşıyor, ben yaşıyorum, İbrahim Kaş yaşıyor, eminim Necip Uysal da yaşayacak. Bir de insanlar altyapıdan oyuncu çıkmıyor diyorlar. Ben soruyorum, altyapıdan gelen futbolculara sahip çıkılıyor mu? Yabancılara gösterilen tolerans bize gösteriliyor mu? Bir yabancı futbolcu çıkıp geziyor, kimse bir şey demiyor; ancak biz gezince olay oluyor. Neden geziyor, neden dışarıda diye sorguluyorlar. Arda Turan bana kardeşim kadar yakın, ailemin bir parçası gibi. Babamla, ablamla ne konuşuyorsam onunla da her şeyi konuşuyorum. O da bugünlerde böyle şeylere maruz kalıyor. Atlatacaktır bu durumu.” şeklinde sözlerini bitirdi.

[adrotate group=”15″] [adrotate group=”56″]

Dikkati Çekenler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu