HaberSpor Haberleri

Serdal Adalı listesindeki 4 ismi açıkladı

Serdal Adalı

Beşiktaş başkan adayı Serdal Adalı, yönetim kurulu listesinde yer alan 4 ismi açıkladı. Adalı’nın listesinde Vural Ak, Nafi Güral, Merdan Araz ve Murat Akdoğan var.

Serdal Adalı tarafından yapılan yazılı açıklamada, Incercity Yönetim Kurulu Başkanı ve İstanbul Park F1 Pisti İşletme Sahibi Vural Ak, Kütahya Porselen Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Nafi Güral, Araz Tamer Partners Finansal Danışmanlık şirketinin hissedarlarından Merdan Araz ve Ethica Sağlık Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Murat Akdoğan’ın Adalı’nın listesinde olduğu belirtildi.

Açıklamada şu ifadeler yer aldı:

Beşiktaş’ı her alanda başarılara taşıyacak bir ekip kurmak için geceli gündüzlü çalışmalarımız devam ediyor. Geleceğin temellerini atarken profesyonel anlayışa sahip, kulübümüzü modern bir yapıyla zirveye taşıyacak bir yönetim kuruluna ihtiyacımız olduğunun farkındayız. Beşiktaş camiasının arzu ettiği güçlü yönetim kurulu listesini adım adım oluşturmaktayız. Listemize yeni katılan arkadaşlarımız da 17 Haziran sabahı başlayacağımız yeni dönemde kulübümüze önemli katkılar sağlayacaktır.”

[adrotate banner=”297″]

Dikkati Çekenler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu