HaberSpor Haberleri

Serdal Adalı istifa etti

serdal adali basintoplantisi bp

Serdal Adalı istifa etti / Beşiktaş Haberleri… Şike soruşturması kapsamında tutuklandıktan 5.5 ay sonra tahliye edilen Beşiktaş Asbaşkanı Serdal Adalı yönetim kurulundan istifa ettiğini açıkladı.

Siyah beyazlı kulübün bugün yapılan 2011 yılı 3. olağan Divan Kurulu toplantısına katılan Serdal Adalı yaptığı kısa konuşma ile Beşiktaş yönetim kurulundan istifa ettiğini açıkladı. Toplantıya katılmaktan ve divan kurulu üyeleri ile birlikte olmaktan gurur duyduğunu belirten Serdal Adalı, “Burada olmamın tek nedeni siz ve camiamıza teşekkür etmek. Yalçın Karadeniz’i ziyaretimde bu teşekkürümü iletmiştim ama bir kez burada söylemek istedim” dedi.

Serdal Adalı konuşmasında şike soruşturmasından da bahsetti. Beşiktaş’a leke sürecek hiçbir yanlışın içinde olmadığını dile getiren Serdal Adalı, “Bir Beşiktaşlı olarak bu sürecin tamamlanmasını bekleyeceğim. Şahsım ve arkadaşlarımın bu süreçten aklanarak çıkacağına inanıyorum. Bu sıkıntılı dönemde bize inancını kaybetmeyen ve desteklerini esirgemeyen herkese teşekkürler” diye konuştu.

Tutuklandıktan sonra görevinden ayrıldığını ve yönetim kurulunun istifayı kabul etmediğini hatırlatan Adalı, “Şu anda yönetim kurulunda ayrılma kararı aldığımı sizlerle paylaşmak istedim. Yönetim kurulundan istifa etmek Beşiktaş’tan istifa etmek demek değil. Camiamın hizmetindeyim. Sizlere hakkımı helal ediyorum, sizler de hakkınızı helal edin” ifadelerini kullandı.

[adrotate banner=”118″]

Dikkati Çekenler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu