HaberSpor Haberleri

Samet Aybaba; Fernandes’in derbi maçına hazır olması zor

Samet Aybaba; Fernandes’in derbi maçına hazır olması zor… Beşiktaş Teknik Direktörü Samet Aybaba, Süper Lig’de Galatasaray ile oynayacakları derbi maçında futbolcusu Manuel Fernandes’in hazır hale gelmesinin zor olduğunu söyledi / Beşiktaş Haberleri

Bugün öğleden sonra yapılan derbi maçın hazırlıkları sırasında basın mensuplarıyla sohbet toplantısı yapan Aybaba, futbolcularının son durumundan bu haftasonu oynayacakları derbi maça kadar bir çok konuda bilgiler verdi. Aybaba gazetecilerin derbi maçın sonucu ne olur yönündeki ilk sorusuna, “Futbol bu, ne olacağı belli olmaz. İki takım da çıkar futbolunu oynar. Böyle maçlarda şu takım avantajlı, bu takım kazanır demek doğru değil.” diye cevap verdi.

Samet Aybaba ayrıca Galatasaray’ın yeni transferi Sneijder’in kendilerine karşı oynama ihtimalinin sorulması üzerine, “Profesyonel futbolcu. Mukavele imzaladıktan sonra tabii ki oynayabilir.” diye konuştu.

Beşiktaş Teknik Direktörü, takımı hakkında da bilgiler verdi. Samet Aybaba futbolcularının çok koşup mücadele ettiğini söyledi. Aybaba, “Kaleye direkt iyi gidiyoruz. Çok koşuyoruz. Oyuncuların hepsi iyi şeyler yapmak istiyorlar.” dedi.

Samet Aybaba son olarak Portekizli futbolcusu Manuel Fernandes’in Galatasaray maçında zor oynayacağını, daha hazır hale gelmediğini ama daha önlerinde 6 günün olduğunu söyledi.

Dikkati Çekenler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu