HaberSpor Haberleri

Rıdvan Dilmen’e cevap bizzat Quaresma’dan geldi: “Beşiktaş’ta mutluyum”

quaresma bilgi bp

‘İyi oynaması bende kuşku bıraktı’ diyerek Quaresma’nın kendisini pazarlamaya çalıştığını ima eden Rıdvan Dilmen’e cevap Portekizli yıldızdan geldi.

Dün oynanan Kasımpaşa maçında yine harikalar yaratan Beşiktaş’ın Portekizli yıldızı Ricardo Quaresma, Bilgi Üniversitesi’nde düzenlenen ödül töreninde yaptığı konuşmada Beşiktaş’ta mutlu olduğunu ve başka bir kulübe gitmeyi düşünmediğini ifade ederek siyah beyazlı kulüpten ayrılacağı yönünde çıkan dedikodulara net bir şekilde cevap verdi. Gelecek sezonda her şeyin daha iyi olacağını dile getiren Quaresma, “Çok önemli kulüpteyim. Bu nedenle çok mutluyum. Bu kulüp daha çok şeyleri hak ediyor. Onlar için her şeyi yapacağım. Önümüzdeki sezon daha iyi olacak. Bunun garantisini veriyoruz. Çünkü bu sezon çok fazla arkadaş geldi. Takıma adapte olmaları ve lige alışmaları zaman alacak. Ancak önümüzdeki sezon her şeyi daha iyi yapmak için hazırız. Beşiktaş’ta çok mutluyum. Burada devam edeceğim” diye konuştu.

Beşiktaş’ın Kasımpaşa’yı 1-0 yendiği maçın ardından Rıdvan Dilmen yorumcu olduğu televizyon programında “Quaresma oldukça arzuluydu. Sakatlandığı halde çıkarın demedi. Devam etti ama ciddi sakatlıktan dolayı çıktı gibi geldi. İyi oynaması bende kuşku bıraktı” diyerek Portekizli yıldızın kendisini pazarlamak ve başka bir takıma transfer olmak için iyi oynadığını ima etmişti.

[adrotate banner=”113″] [adrotate banner=”107″]

Dikkati Çekenler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu