GündemHaberVideo Haber

Polat Tower ‘da yangın / İlk görüntüler (Video)

polatyangini e1342514223116Polat Tower ‘da yangın / İlk görüntüler (Video) Beşiktaş Fulya’daki Polat Tower’da çıkan yangın büyük oranda kontrol altına alındı. Polat Tower yangın görüntüleri…

Beşiktaş Fulya’da bulunan 42 katlı Polat Tower’da yangın çıktı. Dumanlar bütün Beşiktaş ve Şişli’yi kapladı. Yangının çıkış nedeni hakkında farklı iddialar ortaya atılıyor. Rezidansta bir çok ünlü isim yaşıyor. Yangın kontrol altına alındı, soğutma çalışmaları sürüyor.

Yangın söndürme helikopteri bölgeye gidiyor. Binanın dış cephe izolasyon sistemi yanıyor. Polat Tower yangın sonrası tanınmaz hale gelirken binada mahsur kalanların olduğu ileri sürülüyor. Polat Tower yangın sırasında kopan parçalar alev topu halinde yere düşüyor. Yangını söndürmek için olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi.

Polat Tower’ın yakınındaki benzin istasyonları önlem olarak boşaltıldı. Çevredeki binalara önlem olarak su sıkılıyor.

Bina yakınında bulunan hastanede yetkililer hasta ve çalışanların dışarı çıkmasına izin vermiyor. Bina çevresindeki bütün yollar trafiğe kapandı. Dumanın etkisi Taksim’e kadar uzandı.

Hürriyet gazetesine konuşan bir kişi, “26. katta oturuyorum. Anonsla birlikte tahliye edildik. İkinci anonsta yangının büyük olduğu söylendi. Hepimiz tahliye edildik. İtfaiye ve güvenlik elemanları çok büyük çabayla çalışıyorlar. Yanımızda bulunan hastane de dumandan muzdarip” ifadelerini kullandı.

Polat Tower yangın / İtfaiye müdüründen açıklama

Edinilen bilgiye göre, Fulya’da bulunan 42 katlı Polat Tower’da henüz nedeni bilinmeyen bir yangın çıktı. Binanın dış cephe izolasyon sisteminde çıktığı belirlenen yangın, kısa sürede büyüyerek binanın önemli bir bölümünü etkisi altına aldı. Olay yerine çevre ilçelerden çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. İtfaiye ekipleri yangına dışarıdan köpükle müdahale ederken, özel donanımlı ekipler de yangına içeriden müdahale etti. Yangın dolayısıyla Polat Tower’ın hemen yanındaki bir özel hastane ve benzin istasyonu da tedbir amaçlı boşaltıldı. Yangında rüzgarın da etkisiyle binadan kopan parçalar sebebiyle çevredeki çok sayıda araç yangından zarar gördü. İlk belirlemelere göre yaralı ve ölünün bulunmadığı yangında, çevredeki bazı vatandaşların dumandan etkilendiği öğrenildi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanı Ali Karahan, yangının kısmen kontrol altına alındığını ve ilk belirlemelere göre ölü yada yaralı bulunmadığını açıkladı.

Bu arada, görgü tanıkları yangının yaşanan bir patlamanın ardından meydana geldiğini iddia etti.

Polat Tower yangın görüntüleri / Video;

[media id=363 width=600 height=340] [adrotate banner=”237″]

Dikkati Çekenler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu