GündemHaber

Ortaköy’de esrarengiz intihar

ortakoy intihar613

Boğaziçi Köprüsü Ortaköy girişinde, trafik kazası yapan öğretmen Mahmut Aktepe (46), henüz bilinmeyen bir nedenle korkuluklardan aşağı atlayarak intihar etti.

Boğaziçi Köprüsü Ortaköy girişinde saat 01.00 sıralarında meydana gelen olayda iddialara göre, özel bir dershanede öğretmenlik yapan Mahmut Aktepe, 34 HD 3328 Ford marka otomobiliyle Avrupa yakasından Anadolu yakasına seyir halindeyken önünde ilerleyen ve bir anda savrulan İbrahim Polat’ın kullandığı 34 ZZ 5332 plakalı Nissan marka otomobile çarptı.

Aktepe’nin kullandığı otomobil, bariyerlere çarparak yaklaşık 30 metre sürüklendi. İbrahim Polat’ın kullandığı otomobil de bariyerlere çarparak durdu.

Kazayı gören diğer sürücüler, durumu 112 Hızır Acil ile polise haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, kazada yaralanan İbrahim Polat, akrabaları Fatma Hilal Polat (23) ile Hatice Polat (29) ambulansla Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Kaza yerine intikal eden polis ekiplerine olay yerindeki vatandaşlar, kaza sonrası bir kişinin köprüden atladığını söyledi. Köprü korkuluklarından aşağı bakan polisler, toprak zeminde bir kişinin hareketsiz yattığını gördü. Polis ekipleri, vakit kaybetmeden şahsın bulunduğu Hazarfen Sokak üzerine de ambulans istedi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, kazaya karışan otomobillerden birinin sürücüsü olduğu belirlenen Mahmut Aktepe’nin yaşamını yitirdiğini tespit etti. Nöbetçi Cumhuriyet Savcısı ve Olay Yeri İnceleme ekiplerinin yaptığı incelemeden sonra Mahmut Aktepe’nin cesedi Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı. Görgü tanıkları, köprü üzerindeki kaza sonrası duydukları ses üzerine yukarı baktıklarını ve bir kişinin aşağı atladığını belirtti. Polis, köprü üzerindeki kamera kayıtlarını incelemeye aldı.

Mahmut Aktepe’nin köprüden atlaması kafalarda soru işaretlerinin oluşmasına neden oldu. Polis, kazanın nasıl meydana geldiğini ve Mahmut Aktepe’nin neden köprüden atladığını tespit etmek için kamera kayıtlarını incelemeye aldı. İbrahim Polat ve kullandığı otomobilde bulunan şahıslar, tedavilerinin ardından ifadeleri alınmak üzere Arnavutköy Polis Merkezi’ne götürüldü.

[adrotate group=”75″ banner=”77″]

Dikkati Çekenler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu