HaberPolitika Haberleri

Necmettin Erbakan cenaze töreni -Fatih Camii’nde son durum / Video

necmettinerbakan fatihcamii bp

Eski Başbakanlardan Necmettin Erbakan cenaze töreni sonrasında son yolculuğuna uğurlanacak. Fatih Camii ve çevre yollardaki kalabalık her geçen dakika artıyor. Necmettin Erbakan Cenaze Töreni – Video

Ankara Hacıbayram Camii’nde sabah namazının ardından kılınan cenaze namazından sonra THY’den kiralanan uçakla İstanbul’a getirilen Necmettin Erbakan’ın cenazesi daha sonra ambulansla Fatih Camii’ne götürüldü. Erbakan’ın naaşı tekbir sesleriyle musalla taşına konuldu. Necmettin Erbakan cenaze töreni için sadece İstanbul ve Ankara’dan değil, yurdun birçok şehrinden ve yurt dışından binlerce kişi Fatih Camii’ne akın etti.

Necmettin Erbakan, Fatih Camii’nde kılınacak cenaze namazının ardından Merkezefendi’deki aile kabristanında toprağa verilecek. Erbakan’ın naaşı Fatih Camii’nden sonra Fevzipaşa Caddesi, Akdeniz Caddesi, Vatan Caddesi ve 10. Yıl Caddesi güzergahı kullanılarak Merkezefendi’ye götürülecek.

Necmettin Erbakan cenaze töreni için Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, TBMM Başkanı Mehmet Ali Şahin, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli de İstanbul’a geldi. Fatih Camii çevresindeki kalabalık her geçen dakika artarken Fevzipaşa caddesi daha şimdiden onbinlerce kişiyle doldu taştı.

Necmettin Erbakan Cenaze Töreni – Video;

[media id=321 width=600 height=340] [adrotate banner=”93″]

Dikkati Çekenler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu