Spor Haberleri

Mustafa Denizli’nin anjiyosu temiz çıktı

mustafa denizli antrenmanBeşiktaş Teknik Direktörü Mustafa Denizli’nin 24 Mayıs Pazartesi günü yaptırdığı anjiyo sonuçlarına göre sağlık durumunun iyi olduğu ve herhangi bir sıkıntının olmadığı öğrenildi.

Mustafa Denizli’nin kalbinde sorun olduğu ve ameliyat olacağı, bu sebeple de Beşiktaş teknik direktörlüğü görevinde ayrılabileceği iddia edilmişti.

Ancak Mustafa Denizli’nin bugün yapılan son kontrolleri sonrası ameliyat olmasına gerek duyulmadığı açıklandı. Beşiktaş basın sözcüsü Mete Düren konu ile ilgili yaptığı açıklamada Denizli’nin sağlık durumunun iyi olduğunru ve bugün yapılan kontrolleri sonrası tatiline devam etmek için Çeşme’ye gittiği ifade etti.

Düren kontrol amaçlı yapılan anjionun farklı yerlere çekildiğini de belirtirken, “Mustafa Denizli’ye 3 ay önce ameliyat olduğu bölgenin kontrolü için pazartesi ilaçlı anjio çekildi. Daha sonra kalp bölgesini de kontrol ettik. Anjio sonuçları sonrası ilk olarak Sayın Denizli’nin ameliyat olabileceğini düşündük ama daha sonra ameliyata gerek olmadığı anlaşıldı. Bu süreçte konu başka yerlere çekildi. Hocamızın görevi bırakabileceği ve bizim başka bir teknik adam ile anlaşacağımız gündeme geldi. Böyle bir durum yok. Mustafa Denizli’nin sağlık durumu gayet iyi ve görevine devam ediyor. Ayrıca yine bugün İspanya basınında Alman teknik direktör Bernd Schuster ile ön sözleşme imzaladığımız yönünde çıkan haber gerçeği yansıtmıyor. Biz önümüzdeki sezonda da Mustafa Denizli ile yolumuza devam edeceğiz. Başka bir teknik adamla görüşmemiz olmadı”.

Dikkati Çekenler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu