HaberSpor Haberleri

Mustafa Denizli: 32. haftada lig Arap saçı olur

mustafadenizli yazzidmannBeşiktaş Teknik Direktörü Mustafa Denizli, Turkcell Süper Lig’in 32. haftada içinden çıkılmaz hale geleceğini ve tam bir Arap saçına döneceğini söyledi.

Bu sabahki antrenman öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtlayan tecrübeli teknik adam, ”Bu lig 32. haftada içinden çıkılmaz hale gelir. Tam bir Arap saçı olur. Bu saçlardaki tellerden biri de biz oluruz. 4 takım da bu yarışın içinde yer alır. Bu lig averaja kalmayacak ve şampiyonu puan farkı belirleyecek. Bu tablo içinde 4 takımın da şampiyon olması sürpriz olmaz. 3-4 ay öncesinde Bursaspor için sürpriz diyebilirdik ama şu anki tabloda onların şampiyonluğu da artık sürpriz değil. Muhtemelen şampiyonluk yarışı son haftaya kadar da kalabilir” diye konuştu.

Beşiktaş’ın şampiyon olması sürpriz olur mu?” şeklinde bir soruya Denizli, ”Neden olsun? Şampiyon olmamız da olmamamız da şu anki tabloda eşit durumda” cevabını verdi.

Mustafa Denizli, takımda sakat futbolcuların çokluğuyla ilgili bir soruya ”Bunların çok büyük sorun oluşturmaması lazım. Futbolcuların ne kadar oynadığı değil, ne yaptıkları önemli. Bu fırsat ellerinde, kimse bu yarışın içinde benim payım olmaz diye düşünemez. Sürekliliği olan futbolcuların sakatlığının fazla olması belki biraz sıkıntı yaratabilir. Ernst ve Tello büyük bir ihtimalle bu hafta oynayabilecek duruma gelecek” diye yanıtladı.

Denizli, Ankaragücü maçında yaptığı sistem değişikliğiyle ilgili bir soruya da ”O günkü şartlarda elimizdeki kadroya göre böyle bir sistem uyguladık. 60. dakikadan sonra da sistemi değiştirdik. Bu o günkü kadroya göre alınmış bir karardı” yanıtını verdi.

[adrotate group=”55″] [adrotate group=”66″]

Dikkati Çekenler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu