Gündem

Müge Anlı’nın programında silah sesleri! (Video)

Ekranların tartışılan programı “Müge Anlı’yla Tatlı Sert”te bu sefer de silahlar patladı! ATV’nin Sefaköy stüdyolarında çekilen programın canlı yayını esnasında bir el silah sesi duyuldu.

Silah sesinin duyulmasının ardından konuklar ve izleyiciler büyük bir panikle kaçışmaya çalışırken hemen reklama geçildi.

Reklamdan sonra ise Müge Anlı, “Bir şıngırtı oldu ve telaş yaptık. Bir şeyimiz yok” diyerek programa devam etti.

Silah sesi duyulduktan sonra konuklar kaçışırken kanal görevlilerinin Müge Anlı’yı tutarak olay yerinden uzaklaştırması ekranlara yansıdı.

[media id=256 width=600 height=340]

Sefaköy’de bulunan stüdyo binası önüne gelen silahlı saldırgan, 2 kişiyi yaraladı. Edinilen bilgiye göre, ayrı yaşadığı eşi Sabriye Ayyıldız’ın programa katılmasına sinirlenen Ahmet Ayyıldız (41) içeride canlı yayın devam ederken stüdyo binası önüne geldi. Silahını çeken Ayyıldız, eşini programa getirdiğini öne sürdüğü Hüseyin Keleş’i stüdyo önünde vurdu.

Koşarak içeriye girmeye çalışan saldırgana güvenlik görevlileri müdahale etti. Yaşanan arbede sırasında saldırganın silahından çıkan kurşunlardan biri, televizyon kanalında teknik eleman olarak çalışan bir kişiyi de elinden hafif yaraladı. Saldırgan, güvenlik görevlileri tarafından etkisiz hale getirilerek polise teslim edildi. Saldırganın polis aracın içinde stüdyo binası bahçesinden çıkarılırken basın mensuplarına gülmesi dikkat çekti. Hastaneye götürüle yaralılardan Keleş’in kulağından vurulduğu öğrenildi.

[adrotate group=”53″] [adrotate group=”75″ banner=”77″]

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu