Politika Haberleri

Mehmet Ali Şahin: Önemli bir adım atıldı

mehmet ali sahin konusmaaTBMM Başkanı Mehmet Ali Şahin tarihi referandumun sonuçlarını değerlendirdi. TBMM Başkanı Şahin, yeni anayasanın ülkenin geleceği açısından önemli olduğunun altını çizdi.

Başkan Şahin, Sakarya Zaferi’nin 89. yıldönümü kutlamaları için geldiği Ankara’nın Polatlı İlçesinde Belediye Başkanı Yakup Çelik’i makamında ziyaret etti. Basın mensuplarının soruları üzerine referandum sonuçlarını değerlendiren Meclis Başkanı Şahin, Türkiye’nin daha demokratik insan haklarına ve özgürlüklerine daha da önem veren anayasayı bu doğrultuda daha da ötelere götürecek olan bir çalışmanın önümüzdeki dönemin en önemli konularından olacağını açıkladı.

Şahin şöyle konuştu: “Sabahleyin gazeteleri okudum, televizyonları izledim. Sizler değerlendirmişsiniz. Sizlerin değerlendirmelerine aynen katılıyorum. Referandum süreci boyunca aslında bu hep dile getirildi. Başbakan tarafından getirildi. Özellikle ana muhalefet partisi lideri tarafından yeni bir anayasa ihtiyacı hep dile getirildi. Ben ülkemizin geleceği açısından son derece önemli olduğunu düşünüyorum. Ben de bunun gerçekleşmesinde doğrusu Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olarak memnuniyetle karşılarım bundan büyük sevinç duyarım.”

[adrotate group=”75″ banner=”77″]

Dikkati Çekenler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu