HaberSpor Haberleri

Medya şampiyonu Beşiktaş!

iadeiitibar

Dünyaca ünlü yıldızları kadrosuna katan Beşiktaş spor sayfalarında en çok haberi çıkan takım oldu.

Interpress’in iki bine yakın gazete ile dergide çıkan spor haber ve yazılarını kapsayan araştırmasına göre, futbola verilen otuz iki günlük arada yazılı basında en medyatik spor kulübü Beşiktaş oldu.

Yaptığı birbirinden ünlü transferlerle spor gündeminde kendine ilk sırada yer bulan siyah-beyazlı takım, 4 bin 285 haber ve yazı ile rakiplerini geride bıraktı. Fenerbahçe çıkan 4 bin 129 haberle ikinci, Galatasaray da, 3 bin 803 haber ile üçüncü oldu. Trabzonspor dördüncülüğü 2 bin 968 haberle alırken, Bursaspor ise 2 bin 254 haberle beşinci sırayı aldı.

TEKNİK DİREKTÖRLER İÇİNDE HAGİ
Aynı araştırma raporunda, takımların teknik direktörleri dikkate alınarak yapılan incelemede ise, ilk yarının ortasında Rijkaard’tan teknik direktörlük görevini devralarak Galatasaray’ın başına geçen George Hagi, ara tatil döneminde hakkında çıkan 654 haberle ilk sırada yer aldı.
Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş spor sayfalarında 633 defa haber olarak ikinci sırayı aldı. Üçüncü sırada Siyah-beyazlı takımın Alman teknik Direktörü Bernhard Schurter, hakkında yayınlanan 532 haberle üçüncü olurken, Fenerbahçe’nin Sportif Direktörü ve Teknik Sorumlusu Aykut Kocaman ise 492 haberle dördüncü oldu. Geçtiğimiz yılın Şampiyonu Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam da çıkan 381 haber ile listede beşinci sırada yer aldı.

BAŞKANLAR İÇİNDE SADRİ ŞENER
Interpress’in araştırmasına göre, lige verilen arada, spor kulüpleri başkanları içinde, bordo-mavili takımın yapılan Genel Kurulu’nda dördüncü defa başkanlığa seçilen Sadri Şener 349 haberle ilk sırayı aldı.
Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Adnan Polat isminin geçtiği 322 haberle ikinci, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ise 315 haberle üçüncü oldu. Beşiktaş Spor Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören 193 haberle dördüncü ve Bursaspor Başkanı İbrahim Yazıcı’da 175 haberle beşinci sırayı aldılar.

[adrotate group=”74″ banner=”79″]

Dikkati Çekenler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu