BJK HaberleriHaberSpor Haberleri

İsmail Ünal istedi, Fikret Orman listesine aldı!

İsmail Ünal

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, 16 Haziran’da yapılacak olan kongre öncesinde listesini belirledi. Orman, mevcut yönetimden 5 isimle yola devam edecek, Beşiktaş Belediye Başkanı İsmail Ünal’ın istediği isimleri de listeye ekleyecek.

Kongre kararı alan Beşiktaş’ta şu ana kadar tek aday olarak öne çıkan Fikret Orman, listesini de belirledi. Tüzük tadil kongresinde alınan kararın ardından kongre tarihi belirleyen Siyah-Beyazlılar, 16 Haziran’da sandığa gitme kararı aldı. Başkan Fikret Orman da yönetim kurulunda birçok isimle yolları ayırdı. Mevcut yönetimde yer alan Ahmet Nur Çebi, Ahmet Kavalcı, Deniz Atalay, Umut Güner ve Yalçın Kaya Yılmaz’la yola devam edecek olan Orman, Muzaffer Nasıroğlu, Selen Ersu, Faik Akdil ve Hasan Gürsoy’u, yeni yönetim kurulu listesine dahil etti. 10 kişiden oluşacak yönetim kurulu yanı sıra, 5 de yedek üye belirlenecek.

Turizmci Faik Akdil, Fikret Orman’a İsmail Ünal tarafından önerildi. Ünal, başkandan 3 kişilik kontenjan istedi. Ancak Ahmet Nur Çebi’nin de aynı istekte bulunması üzerine Fikret Orman kontenjan sıkıntısına girdi. Yönetimi belirleyen başkan, yedek üyelere ise henüz karar vermiş değil. Orman’ın yeni yönetimde en çok güvendiği isimlerin başında ise Muzaffer Nasıroğlu geliyor. Orman, önceki dönemde listesine dahil edemediği Nasıroğlu’yla bu kez çalışma fırsatı bulacak. (Fanatik)

 

[adrotate banner=”295″]

 

Dikkati Çekenler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu