HaberSpor Haberleri

“Iron Maiden konserinden sonra İnönü Stadı inşaatı devam edecek”

İnönü Stadı

Koruma Kurulu, tarihi eser çıktığı iddiasının ardından İnönü Stadı’ndaki yıkım çalışmalarını tedbiren durdurdu. Ancak inşaat çalışmalarının Iron Maiden konserinden sonra devam edeceği öğrenildi.

Medya Kartalı’na açıklamalarda bulunan 3 nolu Anıtlar kurulu başkanı Cafer Bozkurt “Beşiktaş şu ana kadar her şeyi regal yaptı. Küçük aksaklıklar olabilir. Bunu da küçük bir kaza olarak görelim. Beşiktaş’ın stadını da projesini de beğendik, bu sebeple onayladık. Yarın sabah saatlerinde yerinde stadı görüp, gezeceğiz ve kurulu toplayacağız. Beşiktaş oraya stadını yapacaktır. Çok endişe edecek bir şey yok. Normal prosedürler de yürümeli. Yarın İnönü’yü inceledikten ve kurul toplantısı yaptıktan sonra kamuoyu ile paylaşırız” dedi.

Beşiktaş Kulübü Asbaşkanı Faik Akdil ise haber1903’e yaptığı açıklamada, yapılacak konserin ardından çalışmaların devam edeceğini belirterek, “yapılan bir ihbar üzerine Koruka Kurulu gelip mevcut inşaat alanını kontrol etmişler. Konserden sonra inşaat devam edecek. Beşiktaş taraftarı rahat olsun” diye konuştu.

Dikkati Çekenler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu