HaberSpor Haberleri

İbrahim Üzülmez futbolu bıraktı

ibrahimuzulmezbasintoplantisi bp

İbrahim Üzülmez futbolu bıraktı! Geçtiğimiz sezon Beşiktaş’ın 1-0 kaybettiği Ankaragücü maçının devre arasında İbrahim Toraman’a yumruk attığı gerekçesiyle sözleşmesi feshedilen İbrahim Üzülmez futbolu bıraktı.

Haber1903’e açıklamalarda bulunan İbrahim Üzülmez “Futbolculuk kariyerime son veriyorum. Kariyerime teknik adam olarak devam etme kararı aldım. Bunun için gerekli süreci yavaş yavaş başlattım. Bundan sonra Türk futboluna teknik anlamda hizmet etmek istiyorum” dedi.

İbrahim Üzülmez, Avusturya’da yapılan kampta terlik yüzünden yumruk yumruğa kavga ettiği İbrahim Toraman ile birlikte kadro dışı bırakılmış, daha sonra iki futbolcu da affedilmişti. Geçtiğimiz sezon ise Ankara 19 Mayıs Stadı’nda oynanan ve Ankaragücü’nün 1-0 kazandığı maçın devre arasında yine İbrahim Toraman’la kavga etmişti. Bu olayın ardından ise Beşiktaş yönetim kurulu, 36 yaşındaki futbolcunun sözleşmesini tek taraflı olarak feshetmişti.

[adrotate banner=”137″] [adrotate banner=”145″] [adrotate banner=”144″]

Beşiktaş, Beşiktaş haberleri, İbrahim Toraman, İbrahim Üzülmez, İbrahim Üzülmez futbolu bıraktı, İbrahim Üzülmez futbolu bıraktı mı, İBrahim Üzülmez İbrahim Toraman, İbrahim Üzülmez İbrahim Toraman kavgası, İbrahim Üzülmez kavga, İbrahim Üzülmez teknik direktör oluyor

Dikkati Çekenler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu