Spor Haberleri

Skandal atamaya Demirören’den tepki!

demiroren soru1.5 yıldır ilk kez derbi yönetecek olan, sezonun ikinci yarısında sadece iki maçta görev alan Hüseyin Göçek’in, Pazar günkü Fenerbahçe – Beşiktaş derbisine atanması Yıldırım Demirören’in tepkisine sebep oldu.

Trabzonspor maçı öncesinde “Özgener bizim plaj voleybol takımının maçına da gelse Trabzon’u yenerdik” diyerek TFF Başkanı’nın Aziz Yıldırım’la Cannes’da F..Bahçe Acıbadem’in voleybol maçlarını izlemesini eleştiren Yıldırım Demirören dün de Bloomberg TV’de Kenan Erçetingöz’e çarpıcı açıklamalar yaptı.

İşte Beşiktaş Başkanı’ndan inciler:

ACIBADEM Sağlık Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Aydınlar’ı tebrik etmek istiyorum. Alkışlanacak bir insan. Keşke onun gibi 50 kişi daha olsa. Biz de bunun hasretini duyuyoruz.

‘CANNES’A GİDERDİM’

AYRICA Beşiktaş Başkanı olarak F.Bahçe’nin Steaua Bükreş ile oynadığı maça gittim. Fair-Play’in önemini anlatmak için. Ancak birbirlerine hakaret ettikten sonra federasyon başkanı o kulübün başkanıyla Avrupa maçına gidiyorsa bu tartışılmalıdır. Cannes’a imkânım olsa ben de giderdim. Bana davetiye gelmedi. Beşiktaş kulübü kimseyle kavga etmez. Trabzon yüzde 51 kazanmalıydı. Ama bu kadar bariz penaltı verilmiyorsa mesajlar nereye gidiyor. Rahatsızlıklarımızı anlatmaya çalışıyoruz. Ceza verirlerse cezamızı çekeceğiz. Ama federasyon başkanı kulüp başkanına hakaret ediyorsa bunun cezasını kim verecek.

BİZİM itiraz ettiğimiz Hüseyin Göçek’i atamışlar derbiye. Yunus Yıldırım ile birlikte istemediğimiz 2 hakemden biriydi. Keşke 4. hakem de Fırat Aydınus olsaydı. Kulüp olarak Yunus Yıldırım ve Hüseyin Göçek hakkında rahatsızlıklarımız var. İstemediğimiz bir hakemi 1. hakem olarak atıyorlarsa F.Bahçe’nin istemediği Fırat Aydınus da 4. hakem olsaydı keşke.

‘DENİZLİ BASKIN YAPMAZ’

TRABZONSPOR maçı sonrası hocamız hakem odasını basmadı. Bastı kelimesi zaten onun kişiliğiyle bağdaşmaz. Ama bariz bir penaltımızın verilmesine üzüldü. Hocaya da görüp görmediğini sordu. Direkten dönen 1 top takımların şampiyonluğuna mal oluyor.

CEZA alırsam tabii ki maça gitmem. Bana gelen duyum daha tebliğ edilmemiş. D.Bakır’ın da yanındayız. Ağır cezalar aldığını düşünüyoruz.

‘Kadıköy’den sonra İnönü’ye gideceğim’

“TEMENNİMİZ derbide dostluğun kazanması. Kaybedersek şansımızın azalacağını biliyoruz. Benim takıma motivasyon dışında yapabileceğim bir şey yok. Saracoğlu’na tabii ki gideceğim. Başkan olarak deplasmanda takımın başında olmak, İnönü’de başında olmaktan daha önemli. Neden İnönü’ye gitmediğimin tartışılması bile yanlış. Kırıldığım için gitmiyorum. Bunlar geçen gider. Yurt dışında olmazsam Sivas maçını İnönü’de izleyeceğim. Küfür doğru değil. Ama bu konuda federasyon gerekeni yapıyor, yöneticilere ceza veriyor.”

[adrotate group=”55″] [adrotate group=”56″]

Dikkati Çekenler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu