HaberSpor Haberleri

Hugo Almeida: Beşiktaş’ı seçtim! Çünkü…

hugo almeida golll6133

Beşiktaş’ın yeni transferi Hugo Almeida kendisini isteyen büyük kulüpler arasında neden Beşiktaş’ı tercih ettiğini Alman Bild gazetesine açıkladı.

Bild’in sorularını yanıtlayan golcü futbolcu, neden Beşiktaş’ı seçtiği yönündeki soruya “Uzun süre düşündüm ve Beşiktaş’ın en iyi seçim olduğuna karar verdim. İyi bir teknik direktörü olan büyük bir kulüp, her şey çok iyi organize edilmiş” şeklinde cevap verdi.

Transferiyle ilgili olarak her şeyin yoluna girdiği için mutlu olduğunu ifade eden Hugo Almeida 3 Ocakta İstanbul’da olacağını, şimdi ise Portekiz’de tatilin keyfini çıkardığını kaydetti.

Hugo Almeida, Beşiktaş ile Trabzonspor arasındaki 14 puanlık farkın hatırlatılması üzerine ise ” “Şampiyonlar Ligi’ne katılabiliriz. Bunu başarmak istiyoruz. Avrupa Ligi’nde de gideceğimiz yere kadar gitmek istiyoruz. Bunun yanı sıra Türkiye Kupası’nı kazanabiliriz. Beşiktaş’ta şampiyonluklar yaşamak istiyorum” diye konuştu.

Real Madrid’in her zaman rüya takımı olduğunu belirten Almeida, “Bir kez daha Jose Mourinho ile çalışmak istedim ancak Real Madrid’e transfer olmak hiç kolay değil” dedi.

[adrotate group=”74″ banner=”79″]

Dikkati Çekenler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu