Haber

Hakkari’de hain saldırı: 8 şehit

mayin aramasi613

Hakkari – Çukurca karayolundaki Vali Erdoğan Gürbüz çeşmesi yakınlarında askeri konvoyun geçişi sırasında patlama meydana geldi. Olay yerinde 1 asker şehit olurken, yaralı 7 asker de hastanelerde şehit oldu.

Alınan bilgilere göre Hakkari – Çukurca karayolunun 15’inci kilometresindeki Vali Erdoğan Gürbüz Çeşmesi yakınlarında bu sabah saat 09:00 sıralarında askeri konvoyun geçişi sırasında patlama meydana geldi. Askeri konvoyun geçişi sırasında meydana gelen patlamada ilk belirlemelere göre 1 asker hayatını kaybetti, çok sayıda asker de yaralandı. Yaralı askerlerden 7’sinin daha kaldırıldıkları hastanelerde şehit olduğu öğrenildi. Hakkari Çukurca yolunda meydana gelen hain saldırıda şehit olan askerlerin sayısı 8’e yükseldi.

Çatışma iddiası!

Bu arada bölgeden farklı haberler de geliyor. Şehit askerlerden 7’sinin çatışmada şehit olduğu yönünde haberler de geliyor. Bu habere göre Sabah saat 09:00’da meydana gelen mayınlı patlama üzerine olay yerine giden askeri birliğe düzenlenen saldırı üzerine çıkan çatışmada 7 askerimiz şehit oldu.

Son bilgi: Mayın patlamasından sonra çatışma: 8 şehit
Hakkari-Çukurca karayolunun 15’inci kilometresindeki Vali Erdoğan Gürbüz Çeşmesi yakınlarında bu sabah saat 09.00’da meydana geldi. Askeri konvoyun geçişi sırasında meydana gelen patlamada ilk belirlemelere göre 1 asker hayatını kaybetti, çok sayıda asker de yaralandı. Yaralı askerlerden 7’sinin hayatını kaybetmesi üzerine şehit sayısı 8’ye yükseldi. Olayda 9 asker de yaralandı. Terör örgütü mensuplarının uzaktan kumandalı mayını patlattıktan sonra askeri konvoyu yoğun ateş altına aldığı öğrenildi

Dikkati Çekenler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu