HaberSpor Haberleri

Guti ve Ernst kadroda yok

ernst guti goll613

Türkiye ile İsrail arasındaki gerginliğin sıçramasından korkulan Beşiktaş Maccabi Tel Aviv UEFA Avrupa Ligi maçı bu akşam saat 20:00’de. / Beşiktaş Maccabi Tel Aviv maçı öncesi son durum…

UEFA Avrupa Ligi E Grubu ilk maçında Beşiktaş, İsrail temsilcisi Maccabi Tel-Aviv’i Fiyapı İnönü Stadı’nda konuk ediyor. Saat 20.00’da başlayacak bu zorlu karşılaşmayı Rusya Futbol Federasyonu’ndan Vladislav Bezborodov yönetecek.

Beşiktaş Maccabi Tel Aviv maçı öncesinde siyah beyazlıları Guti ve Ernst’in sakatlıkları düşündürüyor. Guti Hernandez ve Fabian Ernst bu önemli mücadelede kesin olarak forma giyemeyecek. Beşiktaş’ın genç stoperi Atınç Nukan da sakatlığı nedeniyle kadroda yer almıyor. Teknik heyeti rahatlatan ise Ricardo Quaresma’nın 3 maçlık cezasının bitmiş olması.

Beşiktaş’ın sahaya Rüştü Reçber, Roberto Hilbert (Ekrem), Egemen Korkmaz, Tomas Sivok, İsmail Köybaşı, Necip Uysal, Manuel Fernandes, Veli Kavlak, Simao Sabrosa, Ricardo Quaresma ve Hugo Almeida ilk 11’iyle çıkması bekleniyor. Saat 20:00’de başlayacak Beşiktaş Maccabi Tel Aviv maçı Star TV’den naklen yayınlanacak.

[adrotate banner=”182″]

Dikkati Çekenler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu