HaberSpor Haberleri

Veeee Guti Beşiktaş’ta

guti hazBeşiktaşlı taraftarların heyecanla beklediği transferde mutlu sona ulaşıldı ve Real Madrid’in dünyaca ünlü yıldızı Guti Hernandez, Beşiktaş’la 2 yıllık anlaşma sağladı.

Yıldırım Demirören liderliğindeki Beşiktaş, Ricardo Quaresma’dan sonra Guti’yi de transfer ederek adeta rakiplerine sezon başlamadan göz dağı verdi.

Dün sabah saatlerinde İspanyol yıldızla görüşmek için Madrid’e giden Başkan Yıldırım Demirören, Futbol Komitesi Başkanı Serdal Adalı ve yönetici Cengiz Zülfikaroğlu, amaçlarına bu akşam ulaştı.

Dünya şampiyonu olan İspanya’nın kutlamalarına katıldığı için Beşiktaş yönetimiyle olan randevusunu dün kaçıran Guti ve menajerleri bugün masaya oturdu.

Öğle saatlerinde 33 yaşındaki futbolcuyla prensipte anlaşıldı. Ancak Guti’nin Real Madrid’ten bonservisini alması için birkaç işleme gerek vardı ve bunların halledilmesi akşam saatlerini buldu.

Saatlerdir basın mensuplarının aramalarına rağmen telefonlara çıkmayan Serdal Adalı ve Cengiz Zülfikaroğlu prosedürler tamamlandıktan sonra müjdeli haberi verdi; Guti Beşiktaş’ta!

Guti’nin en geç yarın öğleye kadar Yıldırım Demirören ve Futbol Komitesi ile birlikte İstanbul’a bekleniyor.

Hatta Beşiktaşlı yöneticilerin telefonlarının şu an kapalı olması, transfer şampiyonlarının uçağa binmiş olabileceği yorumlarına yol açtı.

Ancak kesin olan bir şey var ki Guti Hernandez, Siyah Beyazlıların yarın Vikingur ile oynayacağı UEFA Avrupa Ligi maçını BJK İnönü Stadı’nda izleyecek.

Dikkati Çekenler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu