HaberSpor Haberleri

Gülengül Altınsay yazdı: Gülmek için artık TFF’yi takip edin

demiroren golf bp

Gülengül Altınsay yazdı: Gülmek için artık TFF’yi takip edin… Taraf gazetesi yazarı Gülengül Altınsay, TFF’nin yeni başkanı Yıldırım Demirören’i sert sözlerle eleştirdi.

Taraf gazetesindeki yazı;

Yıldırım Demirören şakalarına devam ediyor. Şaka diyorum çünkü başka türlü mantıklı bir açıklama bulamıyorum.

Şöyle bir hafızalarımızı tazelersek; biliyorsunuz Demirören bir zamanlar kızıp “Beşiktaş’ı PAF takımıyla çıkartacağım “ demişti. Ama iki gün sonra vazgeçmişti. Artık sayısını unuttuğum teknik direktörleri hakkında “arkasındayım” açıklamasını yapmasının hemen ardından aynı teknik direktörü kapının önüne koyuvermişti. “Dünya takımı kuracağız” sözünü çok tekrarladı Demirören. Ne var ki her yıl yeni baştan yaptığı transferlerle bırakın dünya takımını bizim lig için bile doğru dürüst bir takım oluşturamadı. Geçtiğimiz sezonu beşinci sırada bitirdi Beşiktaş.

Demirören “Dünya bizden söz ediyor” derken aslında dünya Beşiktaş’ı kötü transferlere örnek gösteriyor ve Başkan’ın kulüp kasasından hovardalığıyla dalga geçiyordu… Bu sezon ise şampiyonluk şimdiden hayal gibi. Tabii bir de her seçim öncesi Beşiktaş’ın stadının yapılacağı vaadi meselesi var. Ne ki sekiz yılda o beklenen kazma bir türlü vurulamadı.

Neyse artık Beşiktaş’ta Demirören’in şakalarının bir sonu geldi diyebiliriz. Bundan böyle şakalarına TFF Başkanı olarak devam edecek anlaşılan. Gülmek istiyorsanız artık TFF’yi takip edin derim.

Hibeletemez hiçbir şey…

Demirören giderayak geçtiğimiz pazar günü Mali ve İdari Kongre’de yine bir şaka yapmayı ihmal etmedi. Daha önce saniyelerle ölçülen basın toplantılarıyla ünlü olan Demirören, Beşiktaş Kongresi’ne sadece beş dakikalığına uğradı. Kongrede yaptığı şov konuşmasında kulübe verdiği iddia edilen 100 küsur milyonluk borcu Beşiktaş’a bağışlayacağını söyledi. Salonda hemen alkışlar yükseldi. Öyle ya Beşiktaş 700’lere varan borcunun hiç olmazsa yaklaşık 100 milyon kadarını kurtaracaktı böylece. Alkışlar kesilince işin aslı da anlaşıldı. Demirören’in bir küçük(!) şartı vardı; “Bağışlarım ama bundan sonra gelecek yönetimin de vereceği parayı bağışlaması durumunda geçerli bu” diyordu.

Şartı anlamak mümkün olmadı. Yani gelecekteki bir başkan kulübe diyelim 1 TL (yazıyla “bir Türk Lirası”) verse ve bu parayı bağışlasa Demirören de 103 milyon TL’yi bağışlayacak mıydı? Ya da başka bir soru: Gelecekteki başkanlar derken hangi süre içinde gelecek başkanları kast ediyordu “fedakâr başkan”? Mesela bundan sonraki 100 yıl içinde gelecek başkanları mı? Hibe için 100 yıl mı beklenecekti bu durumda!

Sonra bir tv programında Kaya Çilingiroğlu duruma açıklık getirdi. Aldığı habere göre gerçek durum komedi ustalarını bile kıskandıracak bir kıvraklık içeriyordu.

[adrotate banner=”224″]

Dikkati Çekenler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu