HaberSpor Haberleri

Göksel Omacan kürsüye geldi, BJK TV yayını kesti! İşte o konuşma

kongre akatlar1Fikret Orman’ın göreve gelişinin ardından Beşiktaş kulübündeki işine son verilen kongre üyelerinden Göksel Omacan’ın dünkü Mali Genel Kurul’da konuşma yapmak için kürsüye davet edilmesiyle birlikte BJK TV canlı yayını keserek üyelerle yapılan röportajları ekrana getirdi.

Göksel Omacan’ın konuşması;

“Ben Beşiktaş kongre üyesi Göksel Omacan. Bundan bir süre öncesine kadar Beşiktaş Kulübü’nde görev alıyordum. kimsenin adamı değilim, Beşiktaşlıyım.

Beşiktaş Kulübü’nde zannedilenden farkı çok yanlış işler yapılıyor. Kulübümüz amatörce yönetiliyor. Maalesef buradaki hava bambaşka.

Beşiktaş Başkanı ağırlığı olmalı. Sen Beşiktaşlısın. Kişiler senin ayağına gelmesi gerekirken sen onların ayağına gidiyorsun. Beşiktaş başkanı Bursa’ya zeytin dalı uzatıyor ve yetmiyor onların ayağına gidiyor. Beşiktaş Başkanını Bursaspor Başkanı ve taraftarları kaale bile almıyor, başkanımızla görüşmüyorlar bile. Helal olsun adamlara Beşiktaş başkanına posta koyuyorlar.

Yöneticiler localara bir hayli hakimler. Bazı yöneticiler para verip loca satın alanları kovuyor yerlerine Galatasaraylı ve Fenerbahçeli yakınlarını oraya yerleştiriyor. Localarda bu Fenerbahçeli ve Galatasaraylılar yüzünden kavga çıkıyor, gerçek Beşiktaşlılara şiddet uyguluyor. Hele hele Fenerbahçe TV’de program yapan eşinin arkadaşından bıkkınlık geldi.

Ben hakemlerle ilgilenen kulüp görevlisiydim. Berkan Gocay beni istemedi. Benim yerime Fenerbahçeli birisi kulüpte işe başladı. Şimdi bu Fenerbahçeli Beşiktaş kulüp görevlisi hakemlerle ilgileniyor; bu olacak iş mi? Kulüpten birçok Beşiktaşlı işinden oldu. Gidin bakın yerimize Galatasaraylı ve Fenerbahçeliler göreve başladı. Fikret Orman ve yöneticiler artık bedava bilet dağıtmadıklarından bahsediyor.

İyi de kardeşim gidin bakın localara, çoğu satılmamasına rağmen localar tıklım tıklım. Kongre simsarları burada. Numaralı tribünde sponsor bilet ayağına biletler dağıtılıyor. Kapalı bitiyor, yerine Numaralı ve localardan oluşan yönetim yanlısı bir taraftar grubu kuruliyor. Yönetici akşam vakti statların ışıkların açıp televizyona röportaj veriyor. Feda sezonu diyorsunuz, ödediniz mi röportaj için harcağıdınız elektriğin parasını? Yatlara mı katlara mı harcıyorsunuz Sayın başkan paraları? Anlatılacak çok şey var. tüm bunları siz de bilin istedim”

[adrotate banner=”280″]

Dikkati Çekenler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu