HaberSpor Haberleri

Fikret Orman’ın “Dernekler Masası’na gönderdik” dediği denetleme raporu nerede?

20130314 18254901
Belgeyi büyütmek için tıklayın

Yıldırım Demirören dönemiyle ilgili olarak bağımsız denetleme şirketi tarafından hazırlanan denetleme raporu ortada yok!

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Mali Genel Kurul’da yaptığı konuşmada Yıldırım Demirören dönemiyle ilgili hazırlanan rapor hakkında “Biz o döneme ait raporları incelettirdik. Hukuk Kurulu’ndan görüş aldık ve bittikten sonra Dernekler Masası’na başvurduk. Raporları bekliyoruz” ifadelerini kullanmıştı.

Ancak İstanbul Valiliği İl Dernekler Müdürlüğü’ne Beşiktaş kulübü tarafından hiçbir denetleme raporunun gönderilmediği ortaya çıktı.

Beşiktaş kulübü kongre üyelerinden Mesut T. Kedikli tarafından dernekler masasına yapılan başvuruya verilen cevap şöyle;

“İlgide kayıtlı dilekçeniz ile üyesi bulunduğunuz idari merkezi ilimiz Beşiktaş ilçesinde bulunan 34-006/065 kütük numaralı Beşiktaş Jimnastik Kulübü’nün dış denetleme raporunu dernekten talep ettiğiniz, derneğin cevaben raporun mali kongrede açıklanacağını bildirdiği ancak 24.02.2013 tarihinde yapılan mali kongrede, raporun dernekler masasına gönderildiği belirtilerek açıklanmadığı bildirmekte olup, söz konusu denetleme raporunun Müdürlüğümüze gelip gelmediği, geldi ise hangi tarihte geldiğine ilişkin bilgi ve raporun bir kopyasını talep etmektesiniz.

Konuyla ilgili olarak Müdürlüğümüz kayıtlarında yapılan inceleme sonucunda: Beşiktaş Jimnastik Kulübü’nün Müdürlüğümüze dış denetleme raporunun bildiriminde bulunmadığı anlaşılmıştır.

Eyup Dursun Ergür

İl Dernekler Müdürü”

[adrotate banner=”281″]

Dikkati Çekenler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu