HaberSpor Haberleri

Fikret Orman’dan 19 Yaş Altı Akademi Takımı’na fair-play ödülü!..

Fikret Orman’dan 19 Yaş Altı Akademi Takımı’nın fair-play davranışına plaket!.. Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Bucaspor maçındaki fair play davranışları nedeniyle siyah-beyazlıların 19 Yaş Altı Akademi Takımı adına antrenör Cem Özden’e plaket verdi / Beşiktaş Haberleri

Kulüpten yapılan açıklamaya göre, BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde Cem Özden ile bir araya gelen Orman, Özden’i takımının Bucaspor maçında sergilediği örnek davranış için kutladı. Ajansspor.com’un haberine göre, 19 Yaş Altı Takımı ve teknik heyetiyle gurur duyduklarını belirten Orman’ın, açıklamada şu ifadeleri de yer aldı:

“1946 senesinde bir Beşiktaş – Fenerbahçe maçında aynı davranışı Baba Hakkı da sergilemişti. Haksız olduğu düşünülen golümüzden sonra Baba Hakkı takımı uyarmış ve kimsenin müdahalesi olmadan Fenerbahçe skoru 1-1’e getirmişti. Takımımız o maçtan 2-1 galip ayrılmıştı. O dönemde böyle bir olay yaşanmış, sen ve takımın bu çağda böyle bir davranış sergileyerek bizleri gururlandırdınız.”

Beşiktaş 19 Yaş Altı Akademi Takımı, Elit Lig’in 12. haftasında Bucaspor ile oynadığı maçta, siyah-beyazlı bir oyuncu kendi yarı sahasında sakatlık geçirmesine rağmen müsabaka hakeminin oyunu devam ettirmesi sonucu nizami bir gol kaydetmiş, bu gole Bucaspor oyuncuları ve teknik heyet itirazda bulunmuştu. Bunun üzerine Beşiktaşlı futbolcular, santra sonrası rakip oyunculara hiçbir müdahalede bulunmayarak Bucaspor’un gol atmasına izin vermişti. Beşiktaş, karşılaşmayı 4-3 kazanmıştı.

[adrotate banner=”282″]

Dikkati Çekenler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu