BeşiktaşBJKBJK HaberleriGündemHaberSpor Haberleri

Fikret Orman Yönetim Kurulu aday listesini Divan Başkanlığına verdi

Fikret Orman Aday

Başkan Fikret Orman 16 Haziran’da yapılacak kongre için Yönetim Kurulu aday listesini Divan Kurulu Başkanlığına teslim etti.

Divan Kurulu Başkan’ı Y. Karadeniz’den edindiğimiz bilgiye göre Beşiktaş Kulübü’nün 16 Haziran Pazar günü yapılacak olağan genel kurulunda aday olan Başkan Fikret Orman, yönetim kurulu aday listesini divan kurulu başkanlığına teslim etti.

Başkan Fikret Orman, ikinci başkan Ahmet Nur Çebi ile birlikte Akaretler’deki kulüp binasında divan kuruluna giderek yönetim kurulu aday listesini Sivan Başkanlığına teslim etti.

Fikret Orman basın mensuplarına yaptığı açıklamada, önümüzde ki hafta asıl listesini vereceğini belirterek, ‘Bir haftalık süreç var. Bilgi vermekten kaçındığımızdan değil, maalesef bu süreçte bir isim açıklıyoruz, ona karşı yakışıksız şeyler oluyor. Girmeyin, etmeyin diye baskılar yapılıyor. Herkesin amacının Beşiktaş’a hizmet etmek olduğunu kaydeden Orman, o yüzden saklanacak, gizlenecek bir şey yok. Çarşamba gününe kadar görüşmelerimizi yapıyoruz. Benimle beraber hizmet edecek arkadaşları açıklayacağız zaten hazır bir yönetim kurulumuz var. O yönetim kurulundan arkadaşlarımızla beraber bugüne geldik. Çok emekleri var. Liste sıkıntımız yok. Az sayıda insanla devam etme niyetimiz var. Çok talep geliyor. İlgi gösteriyorlar. Elimizden geldiğince uyumlu çalışacak liste yapmaya çalışıyoruz. Seçim bir gündür, yönetim kurulu ile 3 yıl çalışacağız. O yüzden uyumlu bir liste yapmaya çalışıyoruz’ diye konuştu.

Başkan adayı Serdal Adalı’nın önceden kendisine yönelik yaptığı açıklamalara istinaden bugün özür dileyen cümleler kullandığının hatırlatılması üzerine Başkan Fikret Orman, şöyle konuştu:

‘Sağolsun nezaket göstermiş. Bu işler gelip geçecek. Biz Beşiktaş ailesiyiz. Herkesin tek amacı var onun için bu süreçte kötü sözler söylemek Beşiktaşlı’ya yakışacak şeyler değil. Ben de kırgınlığımı belirtmiştim. Serdal Adalı sağolsun anlamış. Türkiye’nin en eski kulübüyüz. Her şeyin öncüsüyüz. Herkesin takdir ettiği kulübüz. Kulübü temsil eden bizlerin dikkatli olması gerekli. Ben ilk günden beri o çizgide devam ediyorum’ dedi.

[adrotate banner=”210″]

Dikkati Çekenler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu