HaberSpor Haberleri

Fikret Orman: Hakem hatalarında art niyet yok, futbolcular aldıkları paranın hakkını versin

Fikret Orman

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, siyah beyazlılara karşı yapılan hakem hatalarının organize olmadığını iddia ederek futbolcuların aldıkları paranın hakkını vermesi gerektiğini söyledi.

Beşiktaş Belediyesi tarafından siyah beyazlı kulübe devredilen Akatlar Spor ve Kültür Merkezi’nin imza töreni sonrası gündemle ilgili soruları yanıtlayan Fikret Orman şunları söyledi:

“Başakşehir maçı zor bir maçtı.Dün iyi bir ekiple oynadık, atmamız lazımdı atamadık. Sağlık olsun,önümüzde çok puan var. Hakem hatalarının organize hata olduğunu düşünmüyorum. Yusuf Namoğlu eski Beşiktaş Belediye Başkanıydı. Onun olduğu yerde böyle şeylerin mümkün olmadığını düşünüyorum. Hakemler iyi niyetli olmalı.Sonuçta MHK’nin elindeki hakem havuzu da bu onlar da ellerinden geleni yapmaya çalışıyor

Dünkü maçta penaltı verilmemiş. Verilse 1-0 olacak belki Başakşehir gol atacak belki biz atacağız. Hakem hataları da bireysel hatalar ve futbolun içinde olan bir şey bunlar. Futbolcular bireysel hatalardan daha fazla profesyonelce maçlarını oynayıp aldıkları paranın karşılığında maçları kazanmaları lazım. Hakeme bağlamak bu işleri başka yere götürmek kolaycılık. Bizim görevimiz Beşiktaşlı olarak pozitif katkıyı sağlamak. ”

[adrotate banner=”280″]

Dikkati Çekenler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu