BJK HaberleriHaberSamet AybabaSpor Haberleri

Fikret Orman: Açıklarsam Samet Aybaba insan yüzüne bakamaz!

Fikret Orman Samet AybabaBeşiktaş Başkanı Fikret Orman’ın, yönetici Ahmet Nur Çebi’ye Samet Aybaba hakkında söylediği iddia edilen sözler ortalığı karıştıracak cinsten.

Fanatik’ten Orhan Yıldırım’ın haberine göre Beşiktaş’la bir yıl daha sözleşmesi bulunmasına karşın görevine son verilen Samet Aybaba, yönetimle yaptığı görüşmede Siyah-Beyazlı kulüpten alacağı toplam 1.8 milyon lirayı talep etti. Yönetim ise kendisine 1 milyon TL önerdi ve ‘konuyu böylece kapatalım’ dedi. Ancak tecrübeli teknik adamın ortaya koyduğu tepki yöneticileri şaşırttı. Uzun süren konuşmalara karşın Aybaba, alacaklarından vazgeçmedi. Karşılıklı zıtlaşmalar sonucunda görüşmeler tıkandı.

Samet Aybaba’nın bu tepkisinin ardından Beşiktaş İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi oldukça sinirlendi. Samet Aybaba’yla orta yolu bularak ayrılmayı düşünen Çebi, teknik adamın 1.8 milyonluk alacağından indirim yapmaması üzerine adeta patladı. 1 yıllık sözleşmesi bulunan Samet Aybaba’ya, “Alacaklarından vazgeçmiyorsan Ümraniye’ye 1 yıl boyunca gelip gidersin, maaşını da tam alırsın” diyerek tepki gösterdi. Aybaba ve Çebi arasında yaşanan bu gerginliğin ardından taraflar tekrar masaya oturdu.

Ahmet Nur Çebi ile Samet Aybaba arasında yaşanan bu olayı duyan başkan Fikret Orman, Aybaba’ya sert sözlerle çıkıştı. Babasının ameliyat olmasından dolayı Samet Aybaba’yla görüşmeye gidemeyen Orman, yaşananların ardından adeta ateş püskürdü. Sinan Kurumuş, Gökhan Süzen ve Dentinho transferlerine dikkat çeken Beşiktaş başkanı, “Bu 3 oyuncu nasıl transfer edildi, bunları bana kamuoyu önünde söyletmesin. Açıklarsam insan yüzüne bakamaz” diyerek tepkisini dile getirdi.

[adrotate banner=”256″]

Dikkati Çekenler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu