BJK HaberleriHaberSpor Haberleri

Feda Zamanı Albümü’nün tanıtımı yapıldı

Beşiktaşlı sanatçılar Feridun Düzağaç’ın besteleyip, Multitap grubunun seslendirdiği şarkılardan oluşan, Feda Zamanı Albümü’nün basın tanıtım toplantısı bugün Akaretler’deki kulüp binasında yapıldı / Beşiktaş Haberleri

Toplantıya, Beşiktaş Kulübü 2. Başkanı Ahmet Nur Çebi, yönetim kurulu üyeleri ve Feda Zamanı Albümü’nü seslendirecek sanatçılar katıldı. Seslendiren sanatçılardan Feridun Düzağaç, “Beşiktaş’ın kenetlenme zamanıdır.” diyerek şunları söyledi:

“Artk 8 senelik kötü günlerin unutulma zamanıdır. Herşey çok güzel olacak. Feda uzaklarda bulunan bir taraftarın yöneticilere attığı bir maille doğmuş bir fikirdir. Herkesin kalbini titreten bir proje oldu. Ben de hayatım boyunca yazdığım en anlamlı şarkıyı yazdım. Katkıda bulunan tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim.”

Beşiktaş 2. Başkanı Ahmet Nur Çebi’de, Feda zamanı projesinin çok anlamlı bir proje olduğunu söyledi. Ahmet Nur Çebi, “Feda kelimesi Beşiktaş için çok daha fazla bir anlam ifade ediyor. Bu süreçte tüm Beşiktaşlılardan bu projeye destek istiyorum. Beşiktaş için herşey feda olsun.” dedi.

Öte yandan Kartal Yuvaları’ndan sorumlu yönetici Metin Albayrak ise, “Feda tişörtlerinin satışı şu an itibari ile 60 bin adet. Bunun daha da artmasını bekliyoruz.” dedi.

[adrotate banner=”251”]

Dikkati Çekenler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu