HaberSpor Haberleri

Ertuğrul Karanlık’a ABD milli takımından teklif!

Kulüplerde çalışan doktorlar arasında en çok tartışılan sağlıkçıların başında yer alan Beşiktaş Doktoru Ertuğrul Karanlık, ABD Milli Takımı’nda teklifi görüşmek için Klinsmann ile bir araya geldi. Karanlık, kararını sonra bildireceğini açıkladı.

Milliyet Gazetesi’nin Haberine Göre;

Kadrosunu Demba Ba, Gökhan Töre, Cenk Tosun Jose Sosa ve Ramon Motta gibi isimleri transfer ederek güçlendiren Beşiktaş’ta, transfer dönemi bitmesine rağmen hiç umulmadık bir isme teklif geldi! Bugüne kadar futbolculara gelen teklifleri değerlendirmeye alan siyah-beyazlı yönetim, bu kez Kulüp Doktoru Ertuğrul Karanlık’a için yapılan transfer teklifi karşısında şaşkına döndü.
ABD Milli Takım Teknik Direktörü Jürgen Klinsmann’ın, Ertuğrul Karanlık’ı ABD’ye götürmek için siyah-beyazlılardan izin istediği ortaya çıktı. Karanlık’ın uzun süredir özgeçmişini inceleyen ve görev aldığı yerlerden bilgiler de toplayan Alman teknik adam, ABD Futbol Federasyonu’ndan Ertuğrul Karanlık’ın mutlaka ABD Milli Takımı’na kazandırılması gerektiğini söyledi.
Mektup  yönetimde
Ligin devre arasında Beşiktaş’a geldiğinde, yaşadığı sakatlıktan, beklenenden daha kısa sürede iyileşen Jermaine Jones’un, Ertuğrul Karanlık’ı öve öve bitiremediği, bu nedeniyle Klinsmann’ın, Karanlık’ı transfer etmeye çalıştığı bildirildi.
Kendisine gelen teklif mektubunu Beşiktaş Yönetimi’ne sunan Kulüp Doktoru Ertuğrul Karanlık, görüşmek için önceki gün Prag’a gitti, burada Jürgen Klinsmann ile bir araya geldi.
Çek Cumhuriyeti ile özel maç oynamak için Prag’da bulunan ABD Milli Takım Teknik Direktörü Klinsmann ile teklif üzerinde konuşan Karanlık’ın ise Beşiktaş’tan ayrılıp ayrılmama konusunda kararını daha sonra bildireceği öğrenildi.Haber Kaynağı: Milliyet
[adrotate banner=”311″]

Dikkati Çekenler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu