HaberSpor Haberleri

Ergin Ataman; Zor bir maç bizi bekliyor

Beko Basketbol Ligi’nin play-off final serisinin ilk maçında yarın saat 19.00’da, Sinan Erdem Spor Salonu’nda Anadolu Efes ile karşılaşacak olan Beşiktaş Milangaz Takımı’nın Başantrenörü Ergin Ataman, karşılaşma öncesi  açıklamalarda bulundu.

Anadolu Efes ile daha önce ligde oynadıkları 2 maçı da kazandıklarını belirten Ergin Ataman, “Anadolu Efes ile ligde oynadığımız 2 karşılaşmayı da kazanmıştık. Ama tabii ki ligin finali oynanıyor, uzun bir seri oynanacak ve 4 maç kazanan şampiyon olacak. Tek tek değerlendirmemiz lazım, yarın rakip sahada oynayacağız ama alıştığımız bir salon. Galatasaray MP serisinde olduğu gibi Sinan Erdem Spor Salonu’nda taraftarımız olmayacak belki ama taraftarımızın gene bizi yalnız bırakmayacağını düşünüyorum” şeklinde konuştu.

Anadolu Efes’in güçlü bir kadroya sahip olduğunu söyleyen Ataman, “Takım olarak baktığımız zaman Anadolu Efes; değişik bir kadroya sahip, baskı yapan ve iyi savunma yapan bir takım. Ermal, geldikten sonra pota altını daha etkili kullanıyorlar. Son haftalarda Kerem Gönlüm’ü de etkili kullanmaya başladılar. Zor bir maç bizi bekliyor ama sonuçta baktığımız zaman biz de kendimize güveniyoruz. Galibiyet ile başlamak istiyoruz, her aldığımız galibiyet bizi biraz daha şampiyonluğa yaklaştıracaktır” diye konuştu.

Sakatlığı bulunan Mehmet Yağmur ile ilgili bilgiler de veren Ergin Ataman, “Mehmet Yağmur, ayak bileğinden bir sakatlık geçirdi. Şu anda tedavisine devam ediliyor. Açıkcası yarın oynaması zor gibi duruyor. Yine de maç saatinde yapılacak kontrollerden sonra karar vereceğiz” diye konuştu.

Ergin Ataman, son olarak maç saatleri ile ilgili şunları söyledi; Taraftarlarımzın sosyal medyadaki görüşlerini basına yansıttım. Sonuçta, İstanbul gibi bir şehirde maçı ne kadar geç saate koyarsanız, insanlar o kadar rahat izleyebilirler. Bunu basketbola yapılmış bir hakaret olarak görüyorum. Maç saatinde ekran başında maçı izlemek isteyen taraftarların çoğu yolda olacaklar. Bu bizim için üzücü bir durum.

[adrotate banner=”247″]

Dikkati Çekenler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu