HaberSpor Haberleri

Ergin Ataman; Anadolu Efes’i yenerek seriyi 3-1’e getirmek istiyoruz

Beşiktaş Milangaz Başantrenörü Ergin Ataman, Anadolu Efes’i mağlup ederek seriyi 3-1 yapmak istediklerini söyledi / Beşiktaş Haberleri

Beko Basketbol Ligi’nin play-off final serisi 4. karşılaşmasında bugün Anadolu Efes’i ağırlayacak olan Beşiktaş Milangaz Takımı’nın Başantrenörü Ergin Ataman, karşılaşma öncesi kulübün resmi sitesine açıklamalarda bulundu.

3. maçı hiç beklemedikleri bir şekilde kaybettiklerini belirten Ergin Ataman, “Maçın başında oyuna çok hakimdik. Bütün kontrol takımımızdaydı. Ancak 3. periyotun son 2 dakikasına girilirken 12 sayı üstünlüğümüz bulunuyordu. Fakat hızlı hücumlarda yaptığımız top kayıpları rakibimizin işini kolaylaştırdı ve Vujacic’in sayılarıyla dengeyi sağladılar” diye konuştu.

Anadolu Efes’in son çeyrekte maçın temposuna ortak olduğunu da sözlerine ekleyen Ergin Ataman, “Her şeye rağmen son 2 dakikaya 5 sayı önde girdik ama alan savunmasına karşı çok yanlış tercihler yaptık. Son pozisyonda da hakemler Erceg ve Hawkins’e yapılan faulleri görmediler ve beklemediğimiz bir mağlubiyet aldık” dedi.

Bundan sonra daha dirençli bir rakibe karşı mücadele edeceklerini ifade eden Ergin Ataman, “Seride 2-1 öndeyiz. Bu akşam çok daha büyük bir atmosferde oynayacağımız karşılaşmayı kazanarak seriyi 3-1’e getireceğiz” şeklinde konuştu.

[adrotate banner=”246″]

Dikkati Çekenler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu