HaberPolitika Haberleri

Başbakan Erdoğan ve Kılıçdaroğlu’dan sürpriz türban görüşmesi

erdogan kilicdaroglu tesk613

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Olağan Genel Kurulu öncesinde yaptığı görüşme hakkında, “Kendisinin meydanlarda başörtüyle ilgili sözlerini hatırlatarak, çözüm konusunda beraber hareket etmeyi konuştuk.” dedi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na başörtüsü konusunda ekipleri hemen kurma ve çalışmaya başlamayı önerdi.

Başbakan Erdoğan, TESK Olağan Genel Kurulu’na katıldıktan sonra Rixos Otel’den ayrılışı sırasında basın mensuplarının Kılıçdaroğlu ile yaptığı görüşmeyle ilgili sorularını cevapladı. Erdoğan, Kılıçdaroğlu ile yaptığı görüşmede, “Bakın dedik meydanlarda bir şey konuşuyorsunuz, söylüyorsunuz nedir? Bir başörtüsü meselesi. Devamlı dillendirdiniz, söylediniz. Bugünden tezi yok hemen adımı atalım. Bununla ilgili ekipleri kuralım, hemen çalışmaya başlayalım” dediğini aktardı.

Başbakan Erdoğan’a soruları cevaplarken Ayten Bayram isimli bir kadın eylem yaptı.

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu ise otelden ayrılırken basın mensuplarının sorusu üzerine, Başbakan Erdoğan ile aralarında bir randevulaşma olmadığını söyledi.

[adrotate group=”75″ banner=”77″]

Dikkati Çekenler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu