Ekonomi Haberleri

CNR Expo’da bayram alışverişi yine başlıyor

Geleneksel alışveriş şöleni haline gelen “Bayram Alışveriş Günleri”, 27 Ağustos-8 Eylül 2010 tarihleri arasında CNR Expo Fuar Merkezi’nde gerçekleştiriliyor.

Organizasyon, ziyaretçilerinin tüm ihtiyaçlarına yönelik cazip fiyatlar sunarken, çeşitli etkinliklerle de keyifli saatler geçirmelerini sağlayacak.

İstanbul için alışveriş vakti… Ramazan günlerine ayrı bir renk ve heyecan katan “Bayram Alışveriş Günleri” 27 Ağustos-8 Eylül tarihleri arasında, alışverişe dair birçok alternatifi bir araya getirerek İstanbul halkının hizmetine sunacak. 13 gün sürecek olan organizasyon, bayram alışverişine yönelik her türlü ihtiyaca yanıt verecek.

Bayram Alışveriş Günleri’nde ziyaretçileri bekleyen sürprizler de var. Rodeo, tren, boks makinesi, langırt ve zıpzıpla ziyaretçiler keyifli vakit geçirirken yüz boyama ve uçan balon standı da çocukların heyecanını artıracak. Ramazan ayının vazgeçilmezleri olan pamuk şekerci, Osmanlı macunu gibi geleneksel tatlar da, alışverişi daha bir keyifli bir hale getirecek. Bayram Alışveriş Günleri süresince gündüz ve akşam saatlerinde tiyatro oyunları da sahnelenecek.

Üreticiden tüketiciye aracısız, her keseye ve her zevke uygun ürünlerin yer alacağı Bayram Alışveriş Günleri’nde ihraç fazlası ürünler de alınabilecek. Bayramlık takımlardan sezon kıyafetlerine, şekerleme çeşitlerinden zücaciye kadar binlerce ürünün vitrinde olacağı organizasyon İstanbul’un en büyük alışveriş bayramı olarak nitelendiriliyor.

Ücretsiz otopark imkânı sunulan CNR Expo Fuar Merkezi’nde ziyaretçiler, Bayram Alışveriş Günleri’ni sabah 11.00’den akşam 23.30’a kadar giriş ücreti ödemeden ziyaret edip alışveriş yapabilecekler.

[adrotate group=”75″ banner=”77″] [adrotate group=”40″]

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu