HaberSpor Haberleri

Çarşı’dan Serdal Adalı’ya: Üzdüysek özür dileriz

serdal adali emniyet bp1

Şike operasyonunun hemen ardından sitesinde “Aklanın da gelin” yazısına yer veren Çarşı Grubu’nun üyeleri Serdal Adalı’yı ziyaretlerinde bunu dile getirdi.

3 Temmuz’da Türkiye’yi etkisi altına alan ve büyük kulüpleri sarsan şike operasyonunda Beşiktaş’ın dünyaca ünlü taraftar grubu bir duruş sergilemişti. Başkan Yıldırım Demirören’in şikede adı geçen “Türkiye Kupası’nı iade edelim” söylemine ÇARŞI Grubu, Serdal Adalı, Tayfur Havutçu ve Ahmet Ateş’i tutuklandığı o dönemde kendi kulüplerinin durumunu da içeren “Aklanın da gelin” başlığı adı altında bir yazı kaleme almıştı. Ve kamuoyundan çok büyük takdir toplayan o yazı konusunda yüzleşme yapıldı.

Metris Cezaevi’ndeki Beşiktaşlılar’ın ziyaretçileri vardı. ÇARŞI Grubu, yaptığı transferlerle takdir toplayan yöneticileri Serdal Adalı ile görüştü. İlk etapta “Aklanın da gelin” yazısı konusu masaya yatırıldı. Bu konuda taraftar grubunun üyeleri “Bu açıklamamız sizi üzmüş olabilir ancak amacımız kırmak değildi. Üzdüysek özür dileriz. Beşiktaş’a yaptıklarınız ortada. Biz sizin arkanızdayız” dedi. Sürecin başından bu yana suçsuz olduğunu belirten Adalı ise
“Desteğiniz için teşekkür ederim“ diye konuştu.

Habertürk

[adrotate banner=”15″]

Dikkati Çekenler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu