HaberSpor Haberleri

Çarşı soyundu, Ultraslan ısınmak için koştu!

belestepe bp

Beşiktaş Galatasaray maçı Çarşı’nın Van’a destek için soyunmasıyla gündeme otururken, Beleştepe’de meşale yakan Galatasaraylı taraftarlar geldikleri gibi Taksim’e kadar kaçtı.

4 büyük kulübün kendi aralarında oynadıkları maçlarda deplasman taraftarlarına yasaklanması beraberinde gerginlikleri de getirdi. Hatırlanacağı gibi geçtiğimiz haftalarda oynanan Beşiktaş Fenerbahçe maçı öncesinde sarı lacivertli taraftarların maça girip girmeyeceği büyük bir tartışma konusu olmuş, maç saatinde turnikelerin arızalanması nedeniyle Fenerbahçeli taraftarlar müze kapısından sahaya girmişti.

Dün de yaklaşık 50 kişilik Galatasaraylı taraftar grubu Gümüşsuyu istikametinden İnönü Stadı yanına gelerek meşale yaktı ve tezahürat yaptı. Beleştepe diye tabir edilen bölgedeki Galatasaraylıları gören stattaki Beşiktaşlı taraftarlar “Saldır Beleştepe” diye tezahürat yaparak stat dışındaki taraftarlara seslendi. Beleştepe’deki Beşiktaşlı taraftarların Galatasaraylıların üzerine yürümesiyle ortalık karıştı. Galatasaraylı taraftarlar, Beşiktaşlıların geldiğini görünce aynı yoldan Taksim’e doğru kaçtı, Beşiktaşlılar kovaladı. Galatasaraylı taraftarların kaçmasının ardından polis bölgede güvenlik önlemi aldı.

Çarşı soyundu

carsi soyunduBeşiktaş’ın etkin taraftar grubu Çarşı, söz verdiği gibi Galatasaray ile oynanan derbi maçın 65. dakikasında soyunarak Van’a ‘yanındayız’ mesajı verdi.

Beşiktaş Galatasaray maçı oynanan futbol ve skordan çok Beşiktaşlı taraftarların Van’a destek için yaptığı organizasyonla hatırlanacak. Geçtiğimiz haftalarda Fenerbahçe ile oynanan derbinin son dakikasında Van’a gönderilecek atkı ve bereleri sahaya atarak alkış toplayan Beşiktaşlı taraftarlar dün de Van için soyundu!

Maçta dakikalar Van’ın plaka numarası olan 65′i gösterdiğinde başta kapalı tribündekiler olmak üzere stattaki binlerce Beşiktaşlı taraftarlar, Van’da çadırlarda aşırı soğukta kalan insanların çektiği acılara ortak olduklarını, onlarla beraber kendilerinin de üşüdüğünü göstermek için üstlerindeki kıyafetleri çıkardı. “‘Güneşi yolluyorum sana dayan, biz varız üşümeyeceksin Van” yazılı pankart da tüm stadı elden ele dolaştı.

[adrotate banner=”15″]

Dikkati Çekenler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu