HaberSpor Haberleri

Hiç olmadığımız kadar umutluyuz! Şampiyonluk serüveni Bucaspor maçıyla başlıyor

quaresma gol sevinc613

Spor Toto Süper Lig’de 2010-2011 sezonu bu akşam oynanacak karşılaşmalarla başlıyor. Geçtiğimiz sezonu 4. sırada tamamlayan Beşiktaş, bu sezonki ilk maçında Bucaspor deplasmanına çıkıyor.

Kadrosunu Ricardo Quaresma, Guti Hernandez, Roberto Hilbert, Cenk Gönen, Ersan Gülüm gibi isimlerle güçlendiren Beşiktaş’ta camia belki de 2003’ten beri ilk kez bu kadar heyecanlı ve umutlu.

Son yılların en büyük transfer başarısının kahramanı olan Ricardo Quaresma ve dünyanın en iyi futbolcularından biri olarak gösterilen Guti Hernandez’in gelişi, Nihat Kahveci’nin Sociedad’taki günlerini hatırlatması, kalede Hakan Arıkan ve Cenk Gönen’in oynadıkları maçlarda gösterdikleri performans, sıkça eleştirilen Matias Delgado ve Rodrigo Tabata’nın bile silkinmesi, alt yapının gözbebeği Necip Uysal’ın formayı kapması, Beşiktaş taraftarlarının bu kadar umutlu olmasında en büyük faktörler.

Kara Kartalların 2010-2011 sezonundaki ilk sınavı bu akşam Bucaspor’la. İzmir Atatürk Stadı’ndaki karşılaşma aşırı sıcaklar nedeniyle saat 22:00’de başlayacak. Sıcaktan kaçarken maçı nemin en yüksek olduğu saatte oynatan Futbol Federasyonu’nun uygulaması tartışılacak gibi görünse de Beşiktaş’ta tek hedef sezona mutlu başlamak.

Aynı hava şartları altında oynanan Viktoria Plzen karşılaşmasında Siyah Beyazlılar taraftarlara umut vermişi.

Beşiktaş’ın bu akşam Bucaspor karşısına Hakan Arıkan, Erhan Güven, Ersan Gülüm, Matteo Ferrari, İbrahim Üzülmez, Fabian Ernst, Necip Uysal, Guti Hernandez, Ricardo Quaresma, Nihat Kahveci (Ekrem Dağ) ve Bobo 11’iyle çıkması bekleniyor.

Karşılaşmanın hakemi ise Barış Şimşek.

[adrotate group=”55″] [adrotate group=”51″]

Dikkati Çekenler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu