HaberSpor Haberleri

Bir kapıcı rezaleti de Galatasaray tribününde!

riza calimbay kulube e1333539545148

Fenerbahçe taraftarlarının açtığı iğrenç pankart hala hafızalardaki yerini korurken bir rezalet de Galatasaray tribününde yaşandı.

Galatasaray Sicil Kurulu Başkanı Serdar Eder’in, Sivasspor ile Türk Telekom Arena Stadı’nda oynanan karşılaşmada Rıza Çalımbay’a “Kapıcının çocuğu” diyerek hakaret ettiği iddiaları ortalığı karıştırdı.

20 Mart Salı günü Türk Telekom Arena Stadı’nda oynanan ve Sivasspor’un, Galatasaray’ı 1-0 yenerek tur atladığı Ziraat Türkiye Kupası karşılaşmasında tribünde yaşanıldığı iddia edilen olaylar gündeme bomba gibi düştü.
İddiaya göre Galatasaray Sicil Kurulu Başkanı Serdar Eder, Galatasaray – Sivasspor maçı sırasında Rıza Çalımbay’a “Kapıcı çocuğu”, “Takımı Galatasaray’a karşı bilerek böyle sert oynattırıyor” gibi laflarla birlikte küfür etti. Bunu duyan Çalımbay’ın kızı ve damadı bu sözlere tepki gösterdi.

Galatasaray Yöneticisi Abdurrahim Albayrak şunları söyledi: “Maçtan önce Rıza hoca, çocukları için Fatih hocadan yer rica etmiş, Fatih hoca da bana söyledi. Ben de 10 kişilik yer ayarladım. Tribünde neler yaşandı hiç bilmiyorum ama karşılaşma sonrasında Rıza hoca teşekkür için beni aradı sonrasında da “Galatasaraylılar şunu iyi bilsinler ki; benim babam da sizin kadar Galatasaraylı’dır” dedi ama tribünler neler oldu neler yaşandı pek de haberim yok.

Ultraslan istifaya davet etti

Yaşanan olayları öğrenen sarı-kırmızılı taraftarlar da Serdar Eder’e büyük tepki gösterdi. Taraftar grubu ultrAslan, internet sitesinden yaptığı açıklama ile Serdar Eder’i istifaya çağırdı.

İşte ultrAslan’ın açıklaması: “Galatasaray, Sivasspor arasında Türk Telekom Ali Sami Yen Spor Kompleksi Stadı’nda oynanan maçta, Galatasaray sicil kurulu başkanının vermiş olduğu talihsiz söylemleri üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz, bulunduğu makamın önemi ile tamamen ters düşen bu tutum ve söylemlerini kınıyoruz. ultrAslan olarak büyük bir özveri ile uzun zamandır tesis etmeye çalıştığımız edepli ve huzurlu ortama aykırı olan bu tür davranış ve söylemleri kabul etmemiz söz konusu değildir. Bu vesile ile Rıza Çalımbay ve Sivasspor camiasına da özürlerimiz iletmeyi bir borç biliriz. Galatasaray makamlarının ağırlığını taşıyamayan, gerektirdiği duruşu ve söylemleri sergileyemeyen sorumluların gereğini yapmasını bekliyoruz.”

[adrotate banner=”223″]

Dikkati Çekenler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu