HaberSpor Haberleri

Beşiktaş’ın kalbi bomboş! Bu bedava biletler neyin nesi?

bedava bilet

İnönü Stadı’nın kalbi olarak nitelenen kapalı tribün dün oynanan Elazığspor maçında boş kalırken yönetim tarafından dağıtıldığı iddia edilen kapalı üst tribüne ait ‘Ağırlama biletleri’ kafaları karıştırdı.

Beşiktaş’ın dün akşam Sanica Boru Elazığspor’u 3-0 mağlup ettiği karşılaşmada Beşiktaş tarihinde belki de ilk kez ortaya çıkan bir tablo vardı! Çarşı grubunun her maç doldurduğu kapalı tribünün neredeyse tamamına yakını boş kalırken yeni ve eski açık tribünler hınca hınç doldu.

Siyah beyazlı yönetimin bilet fiyatlarında sergilediği katı tutum dün akşam etkisini gösterdi. Çarşı grubu, 150 ve 170 TL olan biletlere ilgi göstermeyerek kapalı tribünü boş bıraktı. Maçın başında da kapalı tribünün ortası olan ve “kutu” diye tabir edilen kısım yüksek bilet fiyatlarını protesto amaçlı olarak tamamen boş bırakıldı.

“Ağırlama” biletleri neyin nesi?

Kapalı tribün dün boş kalırken Beşiktaş Postası’na siyah beyazlı bir taraftar tarafından gönderilen fotoğraf kafaları karıştırdı. Üzerinde “Ağırlama Bileti – SATILAMAZ” ibaresi bulunan bedava biletlerin kimlere verildiği belirsiz. Bedava biletlerin, fiyatı 170 TL gibi yüksek olan ve normalde Çarşı’nın bulunması gereken Kapalı Üst’e ait olması da dikkat çekici bir başka nokta.

Beşiktaş Postası olarak siyah beyazlı yönetime soruyoruz:

Bu ağırlama biletleri neyin nesi?

[adrotate banner=”83″]

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu