HaberSpor Haberleri

Beşiktaş Yönetimi’nden taraftara suç duyurusu

Beşiktaş Yönetimi’nden taraftara suç duyurusu… Beşiktaş yönetimi, Mersin İdman Yurdu maçında sahaya taraftarın girmesi nedeniyle Türkiye Futbol Federasyonu’ndan gelebilecek cezalara karşı işi sıkı tutuyor. Siyah-Beyazlı yönetim, sahaya giren taraftar hakkında suç duyurusunda bulundu / Beşiktaş Haberleri

Beşiktaş, ligde aldığı iyi sonuçlara sevinirken Mersin İdman Yurdu maçında taraftarın sahaya girmesi nedeniyle Disiplin Kurulu’na sevkedilecek olması keyifleri kaçırdı. Ntvspor’un haberine göre, Beşiktaş yönetimi de ceza almamak için harekete geçerek sahaya giren taraftar hakkında suç duyurusunda bulundu.

Güvenlik görevlileri tarafından saha dışına çıkarılan taraftarın emniyete götürülürken üzerinden kimliğin çıkmadığı ve polis memurlarına ısrarla adını söylemediği belirtildi. Yöneticiler bu taraftar hakkında şikayetçi olurken hukuk kurulu daha önce Elazığspor maçında alınan ceza göz önünde bulundurarak Türkiye Futbol Federasyonu’na savunma yapmaya hazırlanıyor.

Kayserispor ve Bursaspor’un daha önce cezalarının ertelendiğini ve para cezalarına çevrildiğine dikkat çeken kulüp avukatları sahaya giren taraftar nedeniyle saha kapatma veya seyircisiz oynama cezası almayacakları görüşünde.

Öte yandan geçtiğimiz hafta içerisinde Beşiktaş’ta açılan Kartal Yuvası, Beşiktaş yönetiminin yüzünü güldürdü. Mersin İdman Yurdu karşılaşması öncesinde 81 bin TL’lik satış yapan yeni Kartal Yuvası, şu ana kadar en yüksek günlük satışı gerçekleştirdi.

[adrotate banner=”270″]

Dikkati Çekenler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu