BJK HaberleriHaberSpor Haberleri

Beşiktaş’ta şok; Egemen de gidiyor!..

Beşiktaş’ta şok; Egemen de gidiyor!.. Maddi sorunlar yaşayan Beşiktaş’ta yönetim, oyunculardan mevcut sözleşmelerinden fedakarlık istemişti. Egemen Korkmaz yönetimin bu teklifine olumsuz yanıt verdi. Tecrübeli oyuncu, bonservisini isteyerek kulüpten ayrılacak / Beşiktaş Haberleri

Beşiktaş’ta yönetim, kritik toplantının ardından radikal kararlara imza attı. Maddi darboğazdan çıkmaya uğraşan Beşiktaş Yönetimi, birçok oyuncunun aldığı ücrette indirime gidecek, bu teklifi kabul etmeyen isimlerle de yollar ayrılacak.
Egemen Korkmaz yol ayrımında!

Beşiktaş’ta aldığı ücrette indirimi kabul etmeyen Egemen Korkmaz ilk gidecek isim olarak listenin başında bulunuyor. Ntvspor’un haberine göre, Asbaşkan Ahmet Nur Çebi’nin, ”Egemen indirime gitmezse yedek kulübesinde oturur, bizde ona mac basına parasını vermekten kurtulur” açıklamalarına üzülen Egemen, yönetimden bonservisini isteyecek.

Yıllık 1.1 milyon euro peşin ve 30 bin euro maç başına olmak üzere 2015 yılına kadar sözleşmesi bulunan Egemen Korkmaz’ın onumuzdeki hafta içerisinde yöneticilerle bir araya gelmesi bekleniyor.

[adrotate banner=”251″]

Dikkati Çekenler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu